Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól látom hogy egy 10 milliós...

Jól látom hogy egy 10 milliós kocsi egyáltalán nem kirívó Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ismerősi körben sokan járnak ilyen értékű autóval, vagy legalább 5-6 millióssal.
2020. jan. 23. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

20:32

"2 éve vettem új autót kb 7,5-ért....ma majdnem 11 millió " KSH dolgozók, nem vesznek autót, lakást, élelmiszert

2020. jan. 24. 13:45
 12/14 anonim ***** válasza:
33%

# 11!

Ez most hogy jön ide? Én vegyész vagyok, laborban dolgozom + emellett egyetemen oktatok. Soha nem dolgoztam a KSH-nál. Szerintem valakivel nagyon összetévesztettél.

2020. jan. 24. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Kedves 12-es. Vicc volt nem kötözködés. A KSH infláció számítására utaltam.
2020. jan. 24. 16:54
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Jaaaa?! :D Nem esett le elsőre. :) Amúgy a mostani áremelkedés az új autóknál nagyrészt a most életbe lépett CO2 limitnek is betudható. Az a gyártó aki flottaátlagban túllépi, fizet. Nem is keveset. Azt pedig nem nyelik le, hanem tovább hárítják a vásárlók felé.
2020. jan. 24. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!