Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra h twintop vagy...

Opel astra h twintop vagy volkswagen eos?

Figyelt kérdés
Segitsegetekre lenne szükségem. És persze még az lenne a kérdésem, hogy milyen motorral vegyem hogy azért kajára is jusson pénzem a benzin mellett😁😂🤔

2020. jan. 22. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

szerintem facebook-on érdeklődj. nekem twintop-om volt, meg voltam elégedve vele, van egy elég jó, összetartó tulajdonosi kör, mellette egy nagyon lelkiismeretes tag, aki ismeri az autó összes gyenge pontját, illetve annyit tennék hozzá, hogy motorikusan ő a benzineshez nyúl, abban van tapasztalata.

ugyanakkor az eos-osoknak is van egy hasonló csapata, bár ezt belölről nem ismerem. minden évben szilveszterkor szerveznek egy kabriós évbúcsúztató találkozót pesten, oda elmentem tavaly és úgy rémlik, hogy az eos-osok voltak a legtöbben.

én nem vagyok egyébként az a száguldozós típus, nekem Z16XER motorkódú 1.6-os motorral volt, de a többség azt javasolja, hogy az egy kicsit gyenge az autó súlyához képest, célszerű erősebbel venni. nekem elég volt.

annyit még hozzá lehet tenni, hogyha itthoni autót veszel, nagyon valószínű, hogy egy olyat fogsz ki, ami már járt a srácnál, és a gyenge dolgokat, mint pl. a tető kábelkötegei cserélve lesznek. nem túloznék, ha azt mondanám, hogy az itthoni autók 99%-a járt már nála :D

2020. jan. 23. 11:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azért járt a srácnal mert nem jó autó? Az Opel?
2020. jan. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!