Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 4 1.9tdi vagy 1.9pdtdi?...

Golf 4 1.9tdi vagy 1.9pdtdi? 90 110 vagy 131 lóerő?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tudnátom nekem véleményeket mondani ezekről a típusokról? Autó váltás előtt vagyok és a Golf 4 az ami meg fogott most de ebből is az 1.9-es motorral szerelt. Melyiket érdemes a tdi vagy pdtdi? Illetve hány lóerős? Van olyan megbízható a motorja mint a 3as Golf 1z kódú 1.9tdi-je? Igazából motorja esza futóműve érdekelne mennyire kényes.

2020. jan. 20. 16:07
 1/2 D. Brasco ***** válasza:
18%

Eloszor is mennyi.penzed van ra?

A egyebkent a 110lovas tdi lenne a legjobb választás...... De csak lenne ........en ugyanis hanyagolnam mar ezeket kivénhedt huszonéves csillio km-et megfutott nígyesgófokat

2020. jan. 20. 16:33
 2/2 anonim ***** válasza:
1,9pd 131 lovas tiptronic passatom volt 860 kilóméterrel. Pöcc röff volt még akkor is. A cégemtől kaptam szinte, 20E ft./hó 0 beszállóval. Azért mertem beleülni, kib..ott jó kocsi. A Tiptronic a hidrokuplunggal kiengedi nyomatékcsúcsra a motort és úgy belevág az ülésbe, hogy olyat manuálisan sose csinálsz. Meg van szekvenciális fokozata, lökdösős mint a raliban. A váltót kell tesztelni rendesen egy tesztúton, mert az zsebbenyúlós lehet de szerencsére a bajainak mindig vannak előjelei...
2020. jan. 20. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!