Citroen C4 Grande Picasso HDI motorral vélemények?
Citroen C4 Grande Picasso HDI motorral vélemények?
Az "5. SEBESSÉG" című sorozatban találkoztam először az autóval, és nagyon megtetszett:D és láttam hogy amikor pakolunk be a kocsiba, lejjebb lehet engedni az autó hátulját, hogy könyebben lehessen pakolni, ez igaz?És persze várom a véleményeket :)
Francokat a legjobb.
És egyetértek az elsővel! Franciát, olaszt soha!
Ezen az oldalon nem fogsz értelmest választ kapni hogyha francia kocsiról kérdezel. Itt csak a BMW a jó autó. Én is gondolkoztam amúgy első kocsin hogy 206-os peugeot meg is néztem párat de csak benzinest és a kereskedők mondták hogy mivel fiatal vagyok így inkább keressek egy HDI 206-ost azok jobban bírják. Én vennék C4 G Picasspt de tényleg csak HDI motorosat.
Amúgy ha a francia kocsik tényleg szarok akkor itthon nem rohangálna ennyi belőlük mert azért nem az olcsó kategóriába tartoznak.
Olvasgasd a www.nepitelet.hu oldalt. Ott tulajok írnak a kocsijaikról és leírják a jót és rosszat is és nem csak hallomásból köpködik a francia kocsikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!