Kis motorokkal lehet pálya napokra menni?
Figyelt kérdés
50 ccm es gyorsasági motorokkal. Gondolom nem mert baleset veszélyes de azért rákérdezek hátha esetleg volt már valaki pl Hungaroring en.2020. jan. 13. 02:45
1/2 anonim válasza:
Akár egy csettegővel is kimehetsz. A versenypályán vannak szabályok. Azokat kell betartani. Hogy mindezt milyen tempónál teszed, a kutyát sem érdekli.
Mindenesetre kellemetlen lesz, ugyanis alapszabály hogy a gyorsabbat el kell engedned.
2/2 anonim válasza:
Én 125-össel voltam hungaroringen, nem volt annyira rossz, de igazából a jótól is messze volt. Az a jó ezekben a kis motorokban, hogy közúton, KRESZ-t betartva ugyanúgy lehet menni, mintha Hungaroringen mennél :D Annyi, hogy hungaroringen nem lesz sóder a kanyar közepén meg oszlop a szélén. Nekem a Hungaroring inkább stresszes volt ilyen pici motorral, hogy feltartom a többieket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!