Milyen motorokkal toltsem meg a garazsom, ha el akarok költeni 8,78 millió forintot?
A listàm
Harley spori, Gilera gp 800, Piaggio MP3, Aprilia moto 6.5, Vespa px 200 valami brutál tuniggal
Lehetne mind piros, mert D.Brasco nagy tisztelője vagyok. Ami a szívén az billentyűin... Kicsit kevesebb azért, mint Druggs Bunny
Szerintem Te szoktál nagyon szépen, értelmesen válaszolni sok motoros kérdésre 😀
Hd spori- chopperszerűsegem még nem volt, ha már homár legyen kövér, aztán rezegtesse amit kell...
Gp800- Ritka bután néz ki,de jól megy, különleges, amióta megjelent csorog a nyalam rá..
Aprilia moto 6.5 - olyan egyedi mintha valami béna tuning majszter csinálta volna, és nagyon kevés van belőle.
MP3 - 3 helyen érinti a talajt, szoktatom magam az érzéshez ha majd bottal kell járnom.
Px tuning- mindig is imádtam a pattogós 2t hangot. Voltunk Zánkan a Vespa találkozón, nagyon megütött a dolog...
Azt hiszem nem maradt ki egyik sem...
Hitelre autót? Ugyan már...
A jelenlegi 2 autóm kevesebbet ér, mint a 3 jelenlegi motorom. És összesen nem érnek 2 milliót... Jobban élünk mint 4 éve... Akkor kettő vel kevesebb motorom volt
A triple és a burgman bejövős
A többi sem rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!