Nyakasparasztgazda kérdése:
Milyen motorokkal toltsem meg a garazsom, ha el akarok költeni 8,78 millió forintot?
Figyelt kérdés
Ebben az összegben nem szerepel az átírás, a biztosítás és az első szervíz. Csak használt motorok érdekelnek és legalább 4 motor kell, hogy jól kitoltsek a teret... Ja a konyokom erősen porckopott a hasalós motorokat nem bírom...2019. dec. 9. 20:29
11/18 anonim válasza:
Köszi, igyekszem az igényes válaszokkal :) Jobban értem a listádat, a HD-t és Vespát mindenképp. Szerintem a többi három meg olyan motor, hogy megvolt, más is érdekelne. A triple lenne az első, amit vennék a listámból, igazi élménymotor... :) Nagyon irigyellek, ha ezt tényleg megcsinálod! Sok élményt és kilométert kívánok hozzá.
12/18 anonim válasza:
Talán valami nehezet vacsoráztál, hogy ilyen kérdéseket raksz föl?
Különben is, előbb vegyél egy garázst :D
13/18 A kérdező kommentje:
Szerencsére garázs már van...
2019. dec. 10. 19:48
14/18 anonim válasza:
Gondolom a nagymami régi bútora áll a garázsban..... :D
15/18 A kérdező kommentje:
Az pont nem... De szűkös a hely.. 10 kérék nyomja a garázs betonjàt. És a hozzájuk kapcsolódó járművek átlagéletkora 29.75 év
2019. dec. 11. 20:08
16/18 anonim válasza:
Szerintem te egy troll vagy. Nincs olyan ember, aki egyszerre venne H-D-t, és Apriliát. Teljesen eltérő agy, és lélek kell mindkettőhöz.
18/18 A kérdező kommentje:
Nyehöce!
A következő meg az lesz hogy nem szeretem egyszerre a lányokat és a fiúkat????
2019. dec. 30. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!