Kocsi vásárlás előtt álok, milyen kocsiba gondolkodjak? Keret Max 3milió. Igényeim, napi szinten 40km oda vissza melóba.2-3havonta 15000km pálya.
Figyelt kérdés
Max 4,5m lehet a kocsi hossza, ez fér be a garázsba. Nem száguldozok,120-125 utazó pályán is elég. Lehetőleg kis fogyasztás, de legfontosabb a biztonság, és megbízhatóság! Melóba menni kell! 2személynek, kevés cuccal legyen kényelmes hosszú távon. Na, csak ennyi! Köszi2020. jan. 2. 19:01
1/7 anonim válasza:
Tehát olyan 60-100 ezer kilométert mennél évente? Suzuki Swift. Keveset fogyaszt.
3/7 anonim válasza:
Ha pár százezret hozzáteszel vehetsz szalonból egy kisautót 1,2-s motorral szalonból készlezről
Aygo, Picanto, Swift
4/7 Nyakasparasztgazda válasza:
15e km pálya?
Hungaroring? Akkor valami kis lapos, alacsony kicsi kocsi köll neked...
6/7 anonim válasza:
Én is tudom ajánlani a Kia Ceed-et,nekünk egy 2010-es van,megbízható autó,biztonságos is elméletileg.Ennyi pénzből vehetsz egy pár éves,jól felszerelt darabot,a garanciából is marad.
7/7 anonim válasza:
Opel astra 1.6 vagy 1.8
Opel corsa 1.6 turbo
Toyota yaris sport
Ford Fiesta sport
Az autópálya tempó, hosszú távon erősebb autókkal kényelmes, még akkor is ha csak Max 130km /h - val akarsz menni.
Nekem egy 150le. corsám van és 6literrel eljarok vele az autópályán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!