Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Találtam 2 autót első autónak...

Találtam 2 autót első autónak amik nagyon tetszenek valaki vezetett már ilyeneket? Tapasztalatokat írjatok

Figyelt kérdés

Opel Corsa a

Mercedes w124

2020. jan. 10. 11:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én ezt komolyan kerdeztem
2020. jan. 10. 12:18
 12/15 D. Brasco ***** válasza:
67%

Ja értem...ezek szerint te telefont is ugy szoktál vásárolni,hogy Nokia 3310 meg mondjuk egy Huawei p30 pro között vacilálsz.

Napszemüvegből is feltételezem a zsibis sunájfunáj meg mondjuk egy oakley közül választanál stb stb

2020. jan. 10. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Corsa A nagyon öreg autó már. első autónak kiváló lenne egyébként jó kis autók, de már alkatrészt sem nagyon találni hozzá. Már bontókban sem nagyon van jelen ha kell valami, igazéból ha az a terv hogy 1-2 évig használod gyakorlásra arra még azt mondom oké, de erre az autóra már nem érdemes költeni ha baja lesz. Sajnos tapasztalatból tudom. Ha hobbi autószerelő vagy, vagy vannak ilyen ismerőseid akik szívesen bütykölgetik akkor még belefér, de szervizbe hordani totál felesleges, drága is lesz, és nem ér annyit ez az autó. Mercedesről nincs tapasztalatom.
2020. jan. 10. 12:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Olyan 5-6evre tervezek minimum
2020. jan. 10. 12:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kerdező!

Aki szerint egy A-B Corsa fürge, arra ne hallgass. Voltak jobban motorizált peldanyai, de azokat leszamítva semmivel sem mennek jobban, mint az említett Mercik.

Szimpatikusabb a merci, ha a kettő közül kell valasztani, de jó szívvel nem ajanlanam, mivel 5+ evre nem lehet ebben az arfekvésben normális darabot venni szerintem.

Sajnos tovább kéne nezelődni, és mas tipusokat bevonni.

2022. aug. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!