Mz Etz 250? Sziasztok! Most szeretnék venni egy 250 es Etz t és véleményeket, és tapasztalatokat szeretnék kérni róla. Ja és mondja meg nekem legyen szíves valaki hogy mekkora az első és hátsó gumi mérete.
Csak arra emléxem, hogy nagyon szerettem, mert elnyűhetetlen volt.
A vásárlásnál arra figyelj, hogy se hidegen, se melegen ne legyen csapszeghangja...ha szépen, csörömpölés nélkül jár, akkor vedd meg.
Örök darab.
Itt mindent megtudsz a típusról:
Na arra volnék én kíváncsi hogy mikor vesz a kérdező olyan MZ-t ami nem csörög...
Az a csörgés majdhogynem természetes MZ-k esetében, mondhatni üzemszerű. Attól nyugodtan meg lehet venni. A lényeg az az hogy a blokköntvénye ne legyen csapágyragasztózva (na mondjuk az éppen nem látszik kívülről), mert az azt jelento hogy annyiszor szedték már szét a blokkot szakszerűtlenül hogy a csapágyfészkek kitágultak. Ha ez a helyzet, akkor elfordulhat a csapágy a fészekben sőt ilyenkor gyorsan még jobban kiverődik, szóval a blokköntvény kuka. Na aztán keress másikat, ami jó. Az új ára, ha lehet kapni, az egy vagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!