Elso kocsinak smart fortwo jo valasztas lenne? Sok rosszat olvastam rola, szemelyes tapasztalatokat tudnatok irni? Dizel vagy benzin? Varosi auto lenne
Fél autó, egész pénzért...
Neked kell tudni milyen igényeid vannak a járgánnyal szemben, de ez a mopedautó szerintem inkább csak második, vagy sokadik járműnek jó, kizárólag városon belül, ha egy, max két ember szeretne elszaladni a nagymamaihoz, még bevásárlókocsinak is kevés.
Méreténél fogva könnyű vele a parkolás, de nem kényelmes, nem is eszik kimondottan keveset, és nem olcsó.
dízelt ne. és nem mindegy a váltója sem.
egyébként jó autó, nincs vele baj, ideális városi járgány. a benzines jó választás lenne. elég az alap típus, mert van tuning is.
1-nek. Minek írsz ha sosem láttál ilyen autót?
Méghogy nem kényelmes, sokat fogyaszt hahaha.
Nekem sem volt, nem is vennék, de legalább vezettem és tudom hogy két embernek kényelmes belül, és egy minimális csomagtartó is marad mellé. Első szériás, azthiszem 600-ast vezettem benzinest, a váltó kifejezetten tetszett, a műszerfalon világít a zöld nyíl amikor optimális a váltás:). 3 liter körül elment országút+faluk között. Ha veszel akkor inkább újabbat ajánlok, a régiek ha meghibásodnak baromi sokba kerül a javításuk(az újabbaknak is de az korából adódóan kevésbé várható hogy javítani kell). A gumikat nézd meg jó állapotban vannak-e, mert az extrém mérete miatt az sem olcsó. Mondanám hogy a motort is nézd meg, de ez fizikai lehetetlenség, úgy elrakták. Ha a futómű a legkisebb hibát produkálja ne vedd meg,később megköszönöd magadnak.
Városba ideális autó, amúgy 100 fölött már féltem benne, rövid tengelytáv, magas építés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!