Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen olyan autót, kombit,...

Milyen olyan autót, kombit, pickup-ot, furgont, terepjárót ajánlanál, melyben el kell férnie öt felnőttnek és rengeteg csomagnak? Nem súlyuk a nagy - a méret! Ha lehet ne legyen csúnya formatervű (ne "haszonjárműnek" akarjon látszani).

Figyelt kérdés

2020. jan. 7. 09:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,

ha ennyire betegesen rá lennék függve arra hogy többet mutassak, mint amire pénzem van, akkor első körben nem gyereket vállalnék, hanem lízengélnék egy AMG Mercit, Mustang-ot, Porsche-t, vagy bármit ami éppen tetszik és nagyobb lesz tőle a p/csöm. Nyilván eső után... Ezért ez már nem játszik. További opció, átíratni a gyereket olyan iskolába, ahol nem ég anyu képe azzal az autóval amit elbír a kassza.

Mivel nem mondod meg konzekvensen, hogy pontosan mire milyen gyakran kell az a baromi nagy raktér ezért csak tippelget mindenki. Én azok közül a megoldások közül válogatnék, amiket írtam. Ha ritkán kell a nagy raktér, akkor szimplán fuvaroztatnám azt a titkos nagy dolgot és vennék egy kellően felvágós szigorúan fekete, német szedánt/kombit. Ha gyakran, akkor vennék egy parasztvakítós normál méretű autót (lásd előző mondat), meg egy filléres furgont, lesötíteném és nem húznám le az ablakot, ha ismerőst látok. Vagy megnézném a Caddy Life, Transit connect, és hasonló autókat, ezek furgon szerű autók sok üléssel. Ha ez se elég akkor VW Multivan, MB Vito, MAN TGE

2020. jan. 8. 07:48
 22/24 A kérdező kommentje:

Nagyon sok mindennel kicsit sem vagy képben... Rendben, nem mondtam konkrétumokat, ezért nem is tudhatod hogyan állunk, mi mire miért kell, akkor néhány dolog most és utoljára, dióhéjban:

Anyagiakban nem szűkölködünk, nem tudnánk alig néhány éves, szinte még új autót/autókat venni ha nem így lenne.

De nem akarunk többet, ha még lehet oldani eggyel is.

Ez volt egy, kettő:

Nem hiszem, hogy a temérdek holmi (nem súly, hanem méret) évente többszöri cégekkel történő "elfuvaroztatása" akár kicsit is gazdaságos lenne ezerötszáz kilométerekre.

Kell a nagy (vagy legalábbis nagyobb) kocsi. De mivel ott is (ahogy te fogalmaztál) "furikáznunk" kell majd, fontos a megbízható (és nem "fehérfurgon" kinézetű) szép automobil.

Három:

Az MAN TGE, esetleg még Mercedes V-Osztály (kivételesen számomra is tetszetős) furgonok, mivel te is említetted a felsorolásodban, szerinted szép formatervű, igényes, legalább "kicsit megjelenős" autók? (Lakkfekete színben, hogy ez is el vegyen valamit tucat-furgonnak látszó megítéléséből.)

2020. jan. 8. 23:31
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégegyszer utoljára tőlem is:

"Anyagiakban nem szűkölködünk"

Csak pont annyira, hogy amit mutatni akarsz a külvilágnak, azt nem engedheted meg magadnak.

Kezd összeállni, hogy mit is akarsz csinálni az autóval, mire akarod használni. Ha valójában ez kiszállítás a megbízódnak vagy bármi ilyesmi. Tehát nem viszed magaddal a szerszámokat és te nyújtasz egyéb szolgáltatást a kiszállítás mellett, tehát nem kell neked pontosan az árud érkezésekor ott lenni, akkor erre találták ki a szállítmányozókat. Pláne ha rendszeres, akkor soha nem térül meg a furgon erre a feladatra vásárolva. Pláne innen szállítani ki 1500 km-re.

A V-osztály, TGE stb úgy néz ki, ahogy, ezek teherautók alapvetően, ráhúzzák a márkaarculatot, de nem ez a fő céljuk. Ha ezek sem tetszenek, akkor nincs mit tenni. Marad a két autós megoldás.

Mondjuk ha ez az autó fuvarozgat a nagyvilágban, akkor hogyan viszi a gyereket iskolába, de erre már ne válaszolj:)

2020. jan. 9. 07:28
 24/24 A kérdező kommentje:

Nem, még mindig nem állt össze a kép, de nem baj. :)

Ezt a szűkölködünk dolgot (már) én nem értem. Ha van rá keretünk, miért kellene visszafognunk magunkat?

"Ha ezek sem tetszenek." De igen, épp azt írtam, hogy "számomra is tetszetős" autók. :)

Illetve nem fuvarozgat a nagyvilágban, csak akkor mikor a család utazik, évente két-három alkalommal. Körülbelül ezerötszáz kilométer oda, majd vissza. A gyereknek miért kellene iskolába mennie, mikor nincs is iskola (többnyire)? Ezt sem igazán értettem.

2020. jan. 9. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!