Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Na, hogy tetszik a Tesla...

Na, hogy tetszik a Tesla Cybertruck?

Figyelt kérdés
[link]

2019. nov. 23. 07:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem próbáltam még...
2019. nov. 23. 08:22
 2/21 anonim ***** válasza:
41%
Ilyet fából lehet faragni.
2019. nov. 23. 08:28
 3/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%
Terep 2-ben már láttam ilyet, ott jó szórakozásnak tűnt. Ha ez is repül úgy, akkor veszek egyet!
2019. nov. 23. 09:29
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Ajánlom figyelmedbe a holdkomp.hu oldalon a K...a szar autók - a Tesla írásokat. Vagy nagyon szar autók - a Tesla. Ott ez a "szépség" is kivesezesre kerül...
2019. nov. 23. 09:29
 5/21 anonim ***** válasza:
De megkapja ott a magáét pl az elektromos Infiniti, a Rover, a BMW és a VW beetle is...
2019. nov. 23. 09:31
 6/21 anonim ***** válasza:
75%
Mint a Multipla, nekem tetszenek az ilyen elvont formák, komolyan. Ősszel volt, hogy zokni szandálba mentem az utcán, engem nem érdekel a külső s a belső sem, használható legyen.
2019. nov. 23. 09:35
 7/21 anonim ***** válasza:
39%
Ez az autó bizonyítja hogy egyedinek lenni nem mindig jó
2019. nov. 23. 09:56
 8/21 anonim ***** válasza:

Az én szubjektív véleményem az, hogy elképesztően ocsmány.

Másrészről viszont az biztos, hogy rétegautónak készült, biztosan lesznek olyanok, akik pont az elb,,szott, fura formája miatt fogják megvenni. Ezzel majd tényleg ki lehet tűnni a tömegből, nem úgy mint egy átlagos prémium autóval.

2019. nov. 23. 13:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Igazából érdekes. Első ránézésre nem tetszett de most már elfogadhatónak találom. Igazából ez az amiért szeretem Elon Muskot, mert mer újat alkotni. Semelyik másik autógyártó vállalat nem mert volna ilyet tenni a Teslán kívül. Mondjuk túl sokat nem fognak belőle vásárolni talán, de ez nem is azért készült. Meg a teljesen improvizált/improvizált hatású bemutató is tetszett nekem, mondjuk kíváncsi vagyok hogy a betörő üveg mennyire volt betervezve.
2019. nov. 23. 14:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas poén, és jópofa dolog, ez volt az első reakcióm, ahogy a facebookot görgettem. Aztán láttam, hogy ennek ez a végleges formája, és már lehet rendelni... Na ezt meg mindig nem tudom megemészteni.
2019. nov. 23. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!