Agytörzsi Prof. kérdése:
Ez hogy tetszik? Most láttam először ilyet.
2014. márc. 1. 19:49
1/9 anonim válasza:
Nekem semennyire. Főleg bent középen az a hatalmas rondaság.
2/9 anonim válasza:
Tetszik az elképzelés, tetszik a megvalósítás! Ezek lesznek a jövő autói egyszer valamikor.
Mondták is a tervezőmérnökök, hogy ők első sorban informatikusok, és csak másod sorban járműmérnökök. Ez látszik is az autón! Nekem pont ez a megközelítés teszi különlegessé a Tesla márkát.
4/9 anonim válasza:
A hatalmas LCD képernyő zavarna este. Egyébként meg nem is tetszenek a teljesen digitalizált kijelzők. Nevezzetek maradinak, de mégiscsak jobban tetszik ha igazi mutatók mozognak ott, nem csak egy gagyi animáció.
5/9 anonim válasza:
Nyilván sötétben csökken a fényereje (és sötét témába vált), mint a navigációs eszközöknél is.
Viszont a fizikai gombok biztosan hiányoznának nekem is. Pl. a rádiót, fűtést csukott szemmel is kitapintom a kocsimban, egyszerűbb is így kezelni őket vezetés közben (a kormányon nincsenek hozzá gombok).
7/9 Unari válasza:
A leggyönyörűbb autó amit valaha láttam, és amiben volt szerencsém ülni :-D :-D :-D Az ergonómia etalonja, és az LCD kijelző minden csak nem ronda. Ha életre kel leesik az ember álla. Osztható képernyő teljesen szabadon variálható információs tárház, és multimédiás eszköz. Fényviszonyokhoz igazodik, és a színárnyalat, valamint a felbontás,fenomenális. A "kilométeróra" inkább mini információs monitor, melyet testre lehet szabni. Ne olyanra gondoljunk mint a mai digi kijelzők. 192cm vagyok és simán elfértem benne. Minden kézre áll, egyformán a vezető, és az anyósülésről egyaránt. Egy XXI. századi autónak ilyennek kell lennie. Nincs a piacon ettől jobb. Gyönyörű, lebilincselő, élmény csak ülni is benne (sajna nem lehetett elindítani). Teljesítmény, (4,2 alatt százon) ár/érték, kihasználhatóság mind mellékes. Aki beleül azt nem lehet csak úgy megkérni hogy szálljon ki. Ki kell parancsolni mert másként nem megy. Aki nem szeretne egy ilyet az hazudik magának.
8/9 A kérdező kommentje:
Ki a túrónak a hobbija az, hogy lepontoz mindenkit?
2014. márc. 14. 19:15
9/9 anonim válasza:
Név szerint? Hát lehet hogy a 2.VH halottainak rövidebb a névsora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!