Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez hogy tetszik? Most láttam...

Agytörzsi Prof. kérdése:

Ez hogy tetszik? Most láttam először ilyet.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 1. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Nekem semennyire. Főleg bent középen az a hatalmas rondaság.
2014. márc. 1. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

Tetszik az elképzelés, tetszik a megvalósítás! Ezek lesznek a jövő autói egyszer valamikor.

Mondták is a tervezőmérnökök, hogy ők első sorban informatikusok, és csak másod sorban járműmérnökök. Ez látszik is az autón! Nekem pont ez a megközelítés teszi különlegessé a Tesla márkát.

2014. márc. 1. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
überzsírsirály
2014. márc. 1. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
A hatalmas LCD képernyő zavarna este. Egyébként meg nem is tetszenek a teljesen digitalizált kijelzők. Nevezzetek maradinak, de mégiscsak jobban tetszik ha igazi mutatók mozognak ott, nem csak egy gagyi animáció.
2014. márc. 1. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Nyilván sötétben csökken a fényereje (és sötét témába vált), mint a navigációs eszközöknél is.

Viszont a fizikai gombok biztosan hiányoznának nekem is. Pl. a rádiót, fűtést csukott szemmel is kitapintom a kocsimban, egyszerűbb is így kezelni őket vezetés közben (a kormányon nincsenek hozzá gombok).

2014. márc. 2. 00:36
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Randa.
2014. márc. 2. 14:11
 7/9 Unari válasza:
64%
A leggyönyörűbb autó amit valaha láttam, és amiben volt szerencsém ülni :-D :-D :-D Az ergonómia etalonja, és az LCD kijelző minden csak nem ronda. Ha életre kel leesik az ember álla. Osztható képernyő teljesen szabadon variálható információs tárház, és multimédiás eszköz. Fényviszonyokhoz igazodik, és a színárnyalat, valamint a felbontás,fenomenális. A "kilométeróra" inkább mini információs monitor, melyet testre lehet szabni. Ne olyanra gondoljunk mint a mai digi kijelzők. 192cm vagyok és simán elfértem benne. Minden kézre áll, egyformán a vezető, és az anyósülésről egyaránt. Egy XXI. századi autónak ilyennek kell lennie. Nincs a piacon ettől jobb. Gyönyörű, lebilincselő, élmény csak ülni is benne (sajna nem lehetett elindítani). Teljesítmény, (4,2 alatt százon) ár/érték, kihasználhatóság mind mellékes. Aki beleül azt nem lehet csak úgy megkérni hogy szálljon ki. Ki kell parancsolni mert másként nem megy. Aki nem szeretne egy ilyet az hazudik magának.
2014. márc. 5. 11:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Ki a túrónak a hobbija az, hogy lepontoz mindenkit?
2014. márc. 14. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Név szerint? Hát lehet hogy a 2.VH halottainak rövidebb a névsora...
2014. márc. 15. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!