Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen olyan autót, kombit,...

Milyen olyan autót, kombit, pickup-ot, furgont, terepjárót ajánlanál, melyben el kell férnie öt felnőttnek és rengeteg csomagnak? Nem súlyuk a nagy - a méret! Ha lehet ne legyen csúnya formatervű (ne "haszonjárműnek" akarjon látszani).

Figyelt kérdés

2020. jan. 7. 09:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kínos semmivel járni.

Ezeket az autókat a célnak megfelelően vásárolja az ember.

VAn aki 40 tonnás kamiont vesz, ha olyan kell.

2020. jan. 7. 12:36
 12/24 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy már, tizeske? Eddig is fontos volt ("ha lehet ne legyen csúnya formatervű, ne haszonjárműnek akarjon látszani"), de mindenki csak azt látja, hogy te mintha csupán kötekedni jársz fel ide. Az is ott áll érthetően, világosan, hogy nem kívánunk két autót sem megvenni, sem fenntartani. De gondolom te még ezt sem voltál képes észrevenni. Ne válaszolj, most már nem vagyok kíváncsi rád.

Többiek írhatnak azért, a ti valaszaitok még érdekelnek.

2020. jan. 7. 13:25
 13/24 A kérdező kommentje:
Tizenegyes: rendben, csak iskola előtt egy maxi furgonnal megjelenni (még még ha lakk fekete színű is, nem "furgonfehér"), vagy baráti/rokoni összejövetelekre eljáráni ilyenekkel nem gáz picit? Mikor saját szememmel látom, hogy szinte kivétel nélkül mindenki E/CLA Mercedesekkel, A6-os Audikkal, Lexusokkal, Camry-kkel hozza/viszi gyermekeit az iskolába?
2020. jan. 7. 13:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Egy költözés miatt kocsit akarsz venni?
2020. jan. 7. 14:13
 15/24 anonim ***** válasza:

A ne legyen csúnya formatervű, meg hogy van-e presztízse (kínos-e vele iskolába hordani a gyereket) az nem két azonos dolog...

De mindegy, sértődj meg megint mindenkire aki nem azt a választ fújja, amit hallani akarsz.

Nem akarsz két autót venni, ezért vitesd el a cuccot egy furgonnal. Vegyél egy normális, számodra presztízs értékű autót, hordd azzal a gyereket, és vegyél eggy használt lepukkant furgont, fóliáztasd le az ablakokat, akkor nem ég majd a képed a többi szülő előtt. Vegyél pick-up-ot, Caddy Life-ot, Partnert, Boxert, Transit connect-et stb.

2020. jan. 7. 14:19
 16/24 anonim ***** válasza:
54%
Rolls royce-t vagy Bentley válassz, az szerintem megfelel az igényeidnek
2020. jan. 7. 14:47
 17/24 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha láthatóan ennyire nem tetszik a kérdésem, ne válaszolj inkább. Én magasról teszek "ritka segítőkész" kommentedre, magadat viszont megkimélnéd felesleges ujjkoptatástól.

Válaszolni érdemben egyesek na azt nem tudnak, de arra bezzeg van energiájuk, hogy kéretlenül megjátszák az önjelölt trollt.

2020. jan. 7. 16:55
 18/24 A kérdező kommentje:
Miért utolsó előtti? Őszintén (most csak magadból indulj ki) ti mit vennél ha erre is és arra is kellene (de egyben!) egy főként csomagszállító, részben személyszállító pickup, kombi, egyterű, vagy furgon, ha nap, mint nap látod, hogy a többi szülő mivel hordozza a gyerekét az iskolába és még sok más helyre? Ahogy fogalmaztam szinte kivétel nélkül mindenki drága és presztízs autókkal jár!...
2020. jan. 7. 16:59
 19/24 anonim ***** válasza:
54%
Mi nem vagyunk lesz g elegams egy rolls royce suvabn? Nekem is az van sose szóltak le vele.
2020. jan. 7. 17:00
 20/24 A kérdező kommentje:
??
2020. jan. 7. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!