Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A presztízs mennyire fontos...

A presztízs mennyire fontos egy autónál és miért?

Figyelt kérdés
2020. jan. 3. 22:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
32%
w211 e220cdi: hát manapság ez az igazi csóró cigánylimuzin :D
2020. jan. 4. 16:14
 22/22 anonim válasza:
82%
Nincs olyan hogy presztízs, nekem most egy 2016- os Opel Insignia OPC-m van. Csomóan csorgatják rá a nyálukat, de én nekem pl nem jön be. Van egy régi citroen C3- om is 2003- mas, inkább azzal megyek, magasabb, könnyebben kiszállok belőle. Volt régebben egy 3 mas BMW -m cabrióm is, szerettem de mivel ette az olajat eladtam. Van aki csajozós kocsinak tartotta, nekem inkább csak a motor hangja jött be. Amúgy nézd meg az ultra gazdagokat, Jeff Bezos pl. egy honda accorddal jár és nem hinném, hogy bárki véleménye számít neki. Vegyél olyan kocsit amit szeretnél, mindenképp egy futószalagon gyártott használati tárgyat kapsz.
2020. jan. 6. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!