A presztízs mennyire fontos egy autónál és miért?
Ismerős szerelőnél álldogál egy kabrió J astra, megfeküdt motorral 1 éve....:D
Tulajnak nincs pénze rendbehozatni(szerelő röhög rajta, 70 rongy az anyagköltsége+szerelés)
Inkább vett egy f astrát, 1 éve avval rohangál. :D
Magyarország....
Nekem nagyon fontos.Férfi vagyok,a férfi egyik legfontosabb dolga a farka után az autója,megmutatja a modorodat,az ízlésvilágod,és,hogy milyen személyiség is vagy te valójában.Ezzel hívod fel magadra a figyelmed,ha megjelensz valahol!Azt is megmutatja mekkora az önbecsülésed,mennyire szereted magad,és mennyire vagy igényes,mennyire adsz magadra,mennyire szeretsz élni!Szerintem aki egy suzukiból száll ki az egy semmilyen átlagos ember és túl komolyan nem is veszem,és nem is hiszem el,hogy boldogan ül bele.Tudom azzal is el lehet menni a-ból b-be,de na...
De a presztizs nem minden!
Sokan kiszállnak nagyon szép,de retkes autóból,és már azzal kezdik,hogy köpnek egyet!Ezek a felemás emberek,erre azért ügyelni kell,hogy ne legyünk ilyenek,vagyis,ha valaki ilyen az alapból menjen pszichológushoz,mert nem sikerült felnőnie ahhoz amit sekerült elérnie,és súlyos gondjai vannak fejben!
Lehet megosztó amit írtam,de egy kicsit gondolkodjunk el mielőtt piros kezet nyomunk!Egy mercedes w211 e220cdi tulaj...
Jaj ez a "nagyobb fzs szindróma" az örök vesztes tömegközlekedő kispolgárok agyából pattant ki.
Mert irigy a Magyar.
Megvettem az Ml mercimet,jó oké.
"Mennyiért vettem? Miből vettem? Csak ebben a színben volt?stb stb...jöttek a kedves kérdések a lehugyozott mackónadrágos erkölcshuszároktól🤣
"Sajnos ezmár egy ilyen világ,a csajoknak pénz kell,és nem virág"
ezt tipikusan azok mondják, akik a 0 iq-s főzni nem tudó pláza cicák után csorgatják a nyálukat vagy nincs senkijük. ha egy csajnak fontosabb az autó, mint a virág, akkor az pontosan csak egy csaj és nem NŐ. én messzről zavarnám el az ilyeneket a bús pixába. Amúgy meg: elég fura, de több olyan ismerősöm van akiknek nem milliós autójuk van, mégis boldog családi életet élnek...
w211 e220cdi tulaj:
jézuuus, te erre vered a nyálad, hogy ettől vagy valaki?:D ezzel az autóval itt te labdába se rúgnál úgyhogy méregesd csak a farkad tovább :D üdv: egy németországi magyar;)
Számomra abszolút nem fontos. Amikor autót veszek három fő dolgot veszek számításba:
- Nekem tetsszen.
- Legyen rá pénzem.
- Műszakilag megfelelő legyen.
Az hogy más idegen ember mit gondol róla, nekem abszolút huszadrangú szempont.
“egy németországi magyar”
Na ezt hívják oximoronnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!