Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóm immobiliser zárt...

Az autóm immobiliser zárt kapott. Mennyibe kerülne a javitattasa? Fontos! Többi lent!

Figyelt kérdés

Egy Audi A6 avant 2,5Tdi 150lo automata váltós 1999 év végi autóról lenne szó.

Lehetőleg olcsóbban szeretném megcsinaltatni, ismertek Csongrád vagy békés megyében olyan szakembert aki még csinálná minél olcsóbban? Másnak is volt ilyen gondja mennyi idő és pénzbe került a javitattasa?

2020. jan. 3. 05:49
1 2
 1/16 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
72%
Nem értem a kérdést.
2020. jan. 3. 06:17
 2/16 A kérdező kommentje:

Audi A6 b5 avant 1999évjáratú autóm immobiliser zárat kapott és ez miatt nem indul.

Lehetőleg szeretnék égy árat kérni hogy mégis mennyibe kerülhet a javitattasa.

És persze Csongrád esetleg békés megyében szeretnék kérni egy olyan szerelőt aki ért is az autóhoz.

Valaki ismer olyat?

2020. jan. 3. 06:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy immobilizer zárat kapott?
2020. jan. 3. 06:45
 4/16 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
72%
Szóval nemcsak én nem értem...
2020. jan. 3. 06:46
 5/16 A kérdező kommentje:
Röviden annyit tesz hogy blokkolja az autó inditását. Ezáltal nem indul az autó csak pörgeti indistasnal a motort. Egyébként a kilométer órában villog egy sárga lámpa benne egy autó jellel. Ez a lámpa azóta villog mióta nem indul az autó.
2020. jan. 3. 06:50
 6/16 anonim ***** válasza:

Egyenlőre én is csak annyit értek hogy kellett az A6 de nincs pénzed rendes karbantartásra/javításra, olcsó szerelő kerestetik.

Az immo hibája miatt nem indul az autó? Ezt miből gondolod?

2020. jan. 3. 06:50
 7/16 A kérdező kommentje:
Egyébként igen az `````immobiliser '' '' '
2020. jan. 3. 06:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik Audi szerviz kiolvassa neked a hibatárolót, és egy hiba feltárás nem lesz egy ókor ára.

Egyébként olyan banális hiba is lehet hogy pl. csak lemerült az elem a kulcsban.

Egyébként elő kéne kapni az autó kézikönyvét a kesztyűtartóból, hátha mond valami okosat.

2020. jan. 3. 06:54
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem hogy nincs pénzem szerelőre ilyenről szó sincs. Minden problementes az autóban. De az immoliser le zárt és halottam hogy egy ilyen hiba kód 100-150 agy akkar több is lehet. Annyit még nem igazán szeretnék kiadni és valami olcsóbb megoldás érdekelne ha lehetséges ez egyáltalán.

Mi t már írta a kilométer órában egy sárga kor benne ég, autó és egy kulcs jelenik meg gyujtasnal. Az összes többi lámpa ell alszik az az egy kivelevel és villog. A motort indistasnal pörgeti de nem indul be!

2020. jan. 3. 06:56
 10/16 A kérdező kommentje:
A kulcs át lett nézve abban is van egy chip plusz elem. Az elem nincs le merülve a chip is sértetlen.
2020. jan. 3. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!