Ez az immobiliser javítás valós lehet?
Van egy videó, ahol a csávó az immobiliser hibát puszta tisztítással megoldja, ez valós dolog lenne?
https://www.youtube.com/watch?v=Dpu7z2BWeXE
Ugyan ilyen skodám van, és mondjuk nekem nem állandóan, de gyakran előfordul hogy letilt az immobiliser, kihúzom a kulcsot, újra beledugom és úgy indul, de elég idegesítő tud lenni...
A szerelő azt mondta vszleg az immob. a hibás, és hogy drága lenne javítani, inkább a kikötését javasolja, de ha ilyen filléres módon megoldható lenne, akkor az remek lenne. De én nem értek abszolút az autószereléshez, de ezt ami a videóban van még talán én is megtudnám csinálni. Érdemes lenne tenni egy próbát vele? Ha nem is forrasztgatni, de esetleg alkohol + kemény fogkefével megpucolni?
Szia!
Sajnos ilyen könnyen nem javítható.
Ha mindkét kulcsoddal ezt csinálja, akkor az vezérlőegység probléma. A kikötése 50. 000 Ft körül van.
Ha csak az egyik kulccsal, akkor új immo chipet kell feltaníttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!