Ti hogy oldjátok meg munkába járós autó javíttatását? Ilyenkor hetekig autó nélkül maradtok, vagy mi van?
3 kocsink van a párommal, mindig 2-t használunk, a 3.-at rendbe tudom rakni, illetve ott van tartaléknak ha bármi váratlan történik.
Sokkal olcsóbb mint drágán szervízeltetni.
Amíg csak egy autóm volt, 8 év/200.000km alatt 4 alkalommal volt olyan meghibásodásom, ami miatt szervizben kellett hagynom az autómat. (1. generátor, 2. főtengely helyzetérzékelő jeladó, 3. kettős tömegű lendkerék + kuplung, 4. fojtószelep.)
Olyan, hogy hetekre ott kellett volna hagynom, nem volt szerencsére. A leghosszabb idő 4-5 munkanap volt. Mert vagy nem tudtak rögtön nekilátni és/vagy alkatrészt kellett rendelni hozzá.
Mivel más városban dolgoztam mint ahol a lakóhelyem volt, ezeken a napokon kénytelen voltam buszozni, vonatozni. Az addigi napi 2,5 óra autózás helyett, 6-7 órát zötykölődtem. Nem volt kellemes, de néhány alkalommal ki lehetett bírni.
Aztán lett két autóm. Részben pont az ilyen esetekre. Így nem gond, ha valamelyik kiesett, mert akkor mentem a másikkal.
Most pedig abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ugyan abban a városban dolgozom, ahol lakom is. Ha valamiért nem tudnék autóval menni, helyi tömegközlekedéssel is legfeljebb egy órán belül bent vagyok. Tehát abszolút nem gond városon belül. Ha jó idő van, még biciklivel is beérek ennyi idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!