Adott egy VW passat B5.5 AVF motorkodú 131 lovas autó! 380 ezer kilométerben van (most volt turbó cserélve). Az a kérdés meg éri meg venni?
Mi a kocsi előélete? 380 ezer nagyon sok, de ha olcsón adják, még valamennyit elmegy.
Én azt nézném meg hogy kitől veszem. Ha első gazdás autó, esetleg ha ismered a tulajt, lehet hogy meg lehet venni.
A jó oldala, hogy valószínűleg nincs visszatekerve, nem nyerészkedni akar, aki eldaja.
1. [link]
2. Rendben :))
3. Hát az igazság az hogy olcsón adják és típus váltás miatt eladó , tehát napi használatban van/volt.
Én ugyan ilyet vettem, 330e km-el, igaz, ismerőstől, szóval ismert az előélete. Azóta 30 ezret beletettem, semmi baja eddig, vigyáztak rá előttem is és én is azt teszem.
Igazából ha turbó új és vigyázol rá, elmegy sokáig. PD-k is elmennek 500-ig is akár, ha normálisan használták az autót és a szervizelés is mindig megvolt. Kettős tömegű ha nem kopog leállításnál, szintén bírja még. Ezek talán a legköltségesebb dolgok, ha ezek rendben vannak, még egy darabig elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!