Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan győzzem meg a szüleim,...

Hogyan győzzem meg a szüleim, hogy egy lerúgott tdci nem éppen jó választás Swift helyett?

Figyelt kérdés

Szóval, elég kínos így leírni a szitut, nincs saját autóm, de sokat közlekedek, tudom elég nehéz ez így elképzelni, de ez van. Mivel Apu vett magának egy Seatot nekem maradt a Swiftje mert egy olajfogyasztós rozsdás autóért a bontóba azért kellett volna fizetni, hogy átvegyék és nekem meg lett 4 éve jogsim ezért megengedte Apu, hogy használjam a kocsit ( nem kellett szerződést meg egyéb paktumot kötni, használom a kocsit ) azóta kaszni szép, meg lett csinálva, a motor is, csak még mindig eszi az olajat- mellékes-.

Kitalálta most Apu, hogy vesz nekem egy Mondeót mert úgy is sokat megyek nem akarja, hogy egy léggyel való ütközésnél porrá menjen az autó meg a benne tartózkodó kölyke azaz én. Ezt én nem gondolom komolyan, mert nekem az életem semmit nem ér, tehát értitek...

Lényeg, kinézett 320 ezerért egy tdci Fordot, Népitélet elé ültettem, olvasson. De még akkor is jön azzal, hogy " de jobbak a túlélési esélyek egy ilyenbe" . Mégis hogyan győzzem meg, hogy jó nekem az a lerúgott rizsrakéta mint egy zsák csavar modern dízel ?

Persze én is vehetnék magamnak autót, de buszra gyűjtök, személyszállító vállalkozást szeretnék csinálni 5 éven belül és minden fillére szükségem lesz. Attól nem tartok, hogy autó nélkül maradok mert tudja mi a szitu, jót akar, csak nem érti, hogy egy elve olcsó cr dízel nem pénztárcabarát.

2019. dec. 28. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű, alá nézzek. Mivel Ford és ennyibe kerül, az alja tuti szét van rohadva.
2019. dec. 28. 21:23
 2/5 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Persze hogy biztonságos, mert ott fog rohadni a zudvaron... Már Biztosan megtette a föld Hold távolságot.. idén...

Téged szidott apád múltkor mert pörgeted a Swiftet? És ezért falja az olajat? Most meg rad akar sózni egy TDCI T... Rossz helyen vagy fiam...

2019. dec. 28. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Makacs az öreg, az fogja meggyőzni vagy az se ha 200 km után lekotlik a megvett fóóóód, és ott rohad el ahol megállt. :D
2019. dec. 28. 22:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem, a Swift azért eszi az olajat mert már megtette a Föld-Hold távolságot (párszor). :D

Ja, meggyőztem, hála a szuf-nek. Nem szereti ha 300+ ezret mutat a km óra, szóval ez kilőve. :D

2019. dec. 28. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én apám is ilyen. Mondjuk ő a saját Suzukiját akarja lecserélni valami dízelre, úgy, hogy városban közlekedik. Mondjuk ő már befürdött egy-két autóval, de nem tanult az esetből. Biztosan jobbak az esélyek egy szétrohadt romba... persze...
2020. jan. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!