Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.3 vagy 1.6 Swift a jobb...

1.3 vagy 1.6 Swift a jobb választás?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom Suzuki... De erre van pénz és haladni is szeretnék az úton. Régebbi kiadásról lenne szó. Vélemények?

2017. dec. 27. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:

1.3 as suzuki a jobb az 1.6 os drágábba a fentartása

a suzuki mindenhova elvisz nem kell ide semmi más

2017. dec. 27. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
1.3ast akkor érdemes ha max 2 személy meg kisgyerek utazik , gyenge moci inkább 1,6 .
2017. dec. 27. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Az 1.6-os ritkább és az csak Sedan karosszériával volt elérhető. Ha netán ez számít valamit.

Az 1.3 8 szelepes volt a legelterjedtebb és talán a legelnyűhetetlenebb. Ahhoz egész biztos találsz mindent ami netán kellhet.

Vagy van még az 1.3 16 szelepes változat.

Nekem 1.3 8 szelep van. Haladni ezzel is lehet. Nyilván a 16 szelepes vagy épp az 1.6-os sokkal jobban megy.

2017. dec. 27. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Járj busszal az legalább nem égő mit egy Suzuki... én viszont szeretem megalázni magamat, fétis meg amúgy is nem dohányzom, nem iszok Swift függő vagyok. Második Swiftem gyűröm, 2 év alatt ( azóta van jogsim ) az első megjárta rendesen, ki lett lakatolva, fizettem rá 50 ezret, aztán következő fél évben úgy ahogy volt szétrohadt méghozzá életveszélyesen. A másik most lett megcsinálva másik szerelőnél, ha Ti azt látnátok, nekem az alváza a háttérképem.

Lényeg, mind a kettő 8 szelepes 1.3-as, főként városba használom, rövidtávra, de nem fél a motor a hosszú távtól sem, sőt szereti. Szerelőm, viszont lebeszélt az 1.6-ról spanyol gyártású motor ami nem túl precíz, inkább egy 16 szelepes 1.3-ast ajánl az csak 8 lóerővel gyengébb az 1.6-os motortól és könnyebb 100 kilóval ( nem mintha túl sokat jelentene, de most figyelj ) ügye sedán meg a ferdehátú is ha sokan ülnek benne leül, a ferdehátú nem ok nélkül, viszont a sedán azért mert nehezebb, ezért következő amit ki fogok próbálni az az, hogy ferdehátúmba veszek sedán rugókat, állítólag nagyon jó a kombináció.

Lényeg, ez a Te döntésed én városba 8 szelep párti vagyok, nem kell pörgetni annyira és nem tunyul be, viszont ha nagyon szeretnél haladni akkor vagy 16 szelepes 1.3 vagy 16 szelepes 1.6, csak a fékekre figyelj.

Következő idézet megállja a helyét mert hátul dobfék van mind a kettőnél, ( viszont lehet tárcsa is ha gti hátsó fékeket teszel bele persze papírozva ) "Swift jobban megy mint ahogy megáll" ezt soha ne feledd és tartsad be az előírt sebességet, mert az egy jó tanács.

2017. dec. 28. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó lakatoshoz vihetted, ha ennyire nem nézte át az autó alját, hogy szétrohadt (gondolom elvált a nyùlvány a kasztnitól - ez tipikus Swift betegség sajnos a regebbieknél, ha a tulaj nem foglalkozik, kezeli le időben.)

1.3 jobban ajánlom énis, több van belőle = több az alkatrészkínálat, és az is repíti a könnyű kasztnit.

2017. dec. 28. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!