Szerintetek mikor érte el az autógyártás a csúcsot?
Figyelt kérdés
Régóta már komolyabb előrelépések nincsenek, csak más irányba orientálódás (elektromos, hibrid.
Évek óta csak reszelnek az adott dolgokon. Kicsit jobb váltó, pár lóerővel több, stb. A csúcson hagyják abba?
2019. dec. 24. 15:40
11/17 anonim válasza:
Nincs ebben semmi gúny, ne képzelj bele olyan dolgokat a válaszokba, amik nincsenek benne.
12/17 anonim válasza:
Szerintem még nem érte el.
Majd ha tudnak olyan elektromos autókat gyártani, amik gond nélkül elmennek 1000 km-t egy töltéssel, pár perc alatt teletölthetők és teljesen önvezetők, az már lenne valami.
13/17 anonim válasza:
Szerintem a 2000-es évek közepe felé. 2005-2010 körül. Ezek már gyakorlatilag modern autók, egy mai sem űrhajó ezekhez képest. Sok mai kényelmi és biztonsági extra meg volt már bennük. A motorok is már erősek, jól fogyasztanak, de még nem korlátozza le őket nagy mértékben a környezetvédelem (Euro4-5).
14/17 anonim válasza:
A 2005-2015 közötti időszak a kedvencem, pl a kedvenc márkám, az Audi ekkor gyártotta a legtökéletesebb autóbelsőket, ekkor volt olyan, hogy 6 literes V12-es turbódízel motor, V10es szívómotor, meg V10es biturbó motor. És ezek mind párhuzamosan, nem úgy, hogy csak turbós, vagy csak szívós. Ezt imádtam. Technikailag már maxon voltak ezek a motorok is, euro 5-öt tudják, ami mai napig mindenre jó. De 2015 után sem siralmas a helyzet, qrva jó autókat gyárt mindenki, és sok modell igencsak tartós is, a sok rizsa és pánikkeltés ellenére. Viszont a modellek, motorok és variációk száma lassan fele annyi sincs mint volt, és ez szomorít el.
15/17 anonim válasza:
Nem gúnyos, hogy tiszta szar, hogy élet mentő technologiák jöttek létre....
Akkor komolyan gondoltad, hogy nem jó, hogy ezek léteznek.
16/17 anonim válasza:
#15: Én kérek elnézést, hogy válaszoltam, nem tudtam, hogy funkcionális analfabetizmussal szenvedsz. Igen, gúnyos volt, én kérek elnézést (ez meg irónia) én befejeztem….
17/17 anonim válasza:
A stílusod nem emberi közösségbe való.
És ezt te is tudod. Sajnállak. Magányos lehetsz, hisz ezt kevesen viselik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!