Mikor kapom meg az autót?
Tökéletesen tudom a szerződést értelmezni, köszönöm szépen. Ha a szerződés a kereskedő hibájából meghiúsul, azaz pl. nem szállítják az autót a megbeszélt határidőre, akkor a foglaló kétszerese visszajár. Mivel a kereskedő nem akar 7+ millió forintot kifizetni nekem, nyilván védi magát azzal, hogy nem centizi ki a teljesítés idejét, hanem rászámol valamennyit.
A kettesnek köszönöm a válaszát. Ha valakinek esetleg van friss tapasztalata új autó, főleg Mercedes vásárlás kapcsán, ne habozzon megosztani.
Az vicceskedő és okoskodó alakokat meg megkérném, hogy máshol űzzék tevékenységüket.
Ha azt írják augusztus végéig teljesítik, akkor valószínű megkapod. Általában attól is függ, mennyi extrát kértél bele és valami ritka, vagy a teljesen kommersz alapmotort kérted-e.
Más márkánál nekem is két hónap volt teljesítési határidőnek írva. Viszont az apró betűs részben ott volt, hogy ezt indoklás és következmények nélkül 4 hónapra hosszabbíthatják. Ennek ellenére 1,5 hónap alatt megjött a kereskedésbe az autó, úgy hogy az év vége, ünnepek is benne voltak. Karácsony előtt pár nappal adtam le a rendelést, február elején már rakodták le a kereskedés udvarán a trélerről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!