Németországból frissen behozott,8 éves, automata váltós,270 lóerős, dízel BMW-ben mennyire hihető a 120. 000km futás?
Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 18:43
1/24 anonim válasza:
270 lóerős dízel BMW. Ez tipikus templomba járó autó, szerintem hihető.
2/24 anonim válasza:
A nyolcból négy évet szervízben töltött, szerintem reális.
3/24 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdezem... Nekem kicsit fura, hogy Németországban valaki évi 15.000km-es futásra ilyen autót vesz. Mivel behozott autó, nagyon visszakövetni sem lehet az előéletét.
2019. dec. 21. 19:09
5/24 anonim válasza:
Az első 5 éves szervízkönyvet kitalálom - elvitte a cica...
6/24 A kérdező kommentje:
Nem szándékozom megvenni. Az újdonsült tulajdonos szeme előtt pedig még lebeg a rózsaszín köd, úgy áradozik róla. Örül mint majom a farkának, tehát kötve hiszem, hogy szándékozna egyből továbbadni.
Szervizkönyvet nem tudom, nem került szóba.
Most gondolom mindjárt a következő ami a fejemhez lesz vágva hogy irigységből és rosszindulatból kérdezek ilyeneket... Szándékosan nem mondtam az aggályaimat az illetőnek, nekem viszont furcsa. Azért tettem fel a kérdést, hogy én vagyok-e túl gyanakvó, vagy valóban túl szép a dolog ahhoz hogy igaz legyen.
De ahogy látom, itt normális választ nem fogok kapni. Csak a poénkodás és a leszólás megy.
2019. dec. 21. 19:24
7/24 anonim válasza:
Az aggály jogos, de kis eséllyel akár igaz is lehet. Látni kellene az autót, meg lekérni a szerviztörténetét. Én is erősen kétségesnek tartom, de az elvi esélye megvan hogy igaz, és az ismerősödnek szerencséje volt. Végülis a lottó ötöst is megnyeri néha valaki.
8/24 anonim válasza:
Ha “hobbi” autónak volt használva, akkor reális lehet.
9/24 Nyakasparasztgazda válasza:
Biztosan valami csóró németé volt akinek alig jutott pénze a tankolasra...
10/24 anonim válasza:
Sok esetben hihető, viszont ezekben az esetekben az ára tükrözi is a futást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!