Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb választás: Audi...

Melyik a jobb választás: Audi A6 C6 vagy BMW 525D?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy régebbi benzines A4-esem, tervben van egy kicsit nagyobb és újabb autó vásárlása.

Két típus van, ami kívül és belül is tetszik illetve az ár miatt is elérhető számomra.

2006 - 2007 körüli évjáratot nézek és dizelt.

Az egyik Audi A6 C6 (140 Le), a másik pedig BMW 525D (177 Le).

Sosem volt még dízel illetve automataváltós autóm.

Véleményetek szerint, összességében melyik lenne a jobb választás?

2019. ápr. 9. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
amelyikből jobb álapotút fogsz ki
2019. ápr. 9. 10:03
 2/13 D. Brasco ***** válasza:
Mercedes E320cdi w211
2019. ápr. 9. 10:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Tizenéves prémium dízelmotorral és automata váltóval... Nem hangzik jól.
2019. ápr. 9. 11:23
 4/13 anonim ***** válasza:
A 25D biztos hogy 177 ló? Nem több? Nekem a 20D-m ennyi. Vagy ez még az M-es motor?
2019. ápr. 9. 11:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mondom én hogy több. Az 525D 194 lóerős, és nem 177.
2019. ápr. 9. 11:59
 6/13 anonim ***** válasza:
Amúgy én a BMW-re szavazok. Az Audi csak egy drága Volkswagen, a BMW meg BMW + az hátsókerekes.
2019. ápr. 9. 12:00
 7/13 anonim ***** válasza:

Kolompár Achillesz írja jól.

Készülj arra hogy lelakott, tekert órás pénztemetők lesznek. 14-15 éves dízelekben alsó hangon 350 ezer km-nek kell lennie, kivéve ha "katolikus pap járt vele vasárnaponként a sarki boltba".

2019. ápr. 9. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha azt látod, hogy katolikus pap járt vele vasárnaponként a sarki boltba, az tuti átverés, mert egy jó keresztény a vasárnapot nem vásárlással tölti. Viszont ha azt írják, hogy katolikus pap járt vele vasárnaponként a közeli templomba, az... szintén tuti átverés. :-D
2019. ápr. 9. 12:22
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem könnyű, de azért lehet találni valós és kevés km-es, nem leharcolt autókat.

Az én autóm 22 éves, és még nincs benne 200.000 Km, többnyire csak hétvégén használom, vidéki utakon.

De, tényleg van ilyen.

2019. ápr. 9. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Én az A6 C6-ot javaslom, nagyon jó autó, strapabíróak, és nekem jobban is tetszik. Viszont egy 2.7 vagy 3.0 TDI-t javaslok bele. A kilómétertől ne félj, ezek 350 ezer reális km-el is tudnak teljesen újszerűek lenni műszakilag is. 500-600 ezer kilómétert lazán bírnak, csak a km órák nem a valóságot mutatják.

Amodern BMW-ket nem tartom megbízhatónak és jónak, viszont az E60-ból az 525D (a 2.5 dízelmotorral) pont egy nagyon jó konstrukció. Jó motor, takarékos, erős, az automataváltója is sokat bír. A hátsókerékhajtást van aki szereti, van aki nem. A kormányzása és a futóműve tény, hogy jobb a BMW-nek. Viszont az autóval gondok vannak: rozsda, érzékeny futómű, szar elektronika, puritán belső.

Ha nincs konkrét prioritásod (összkerék, visszafogott külső - Audi, vagy hátsókerék, kicsit megosztó külső, negatív megítélés - BMW), akkor én azt venném, amelyikből jobb ajánlatot kapok, jobb áron és jobb feltételekkel. Ami nem könnyű.

2019. ápr. 9. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!