Melyik a jobb választás: Audi A6 C6 vagy BMW 525D?
Sziasztok!
Van egy régebbi benzines A4-esem, tervben van egy kicsit nagyobb és újabb autó vásárlása.
Két típus van, ami kívül és belül is tetszik illetve az ár miatt is elérhető számomra.
2006 - 2007 körüli évjáratot nézek és dizelt.
Az egyik Audi A6 C6 (140 Le), a másik pedig BMW 525D (177 Le).
Sosem volt még dízel illetve automataváltós autóm.
Véleményetek szerint, összességében melyik lenne a jobb választás?
Kolompár Achillesz írja jól.
Készülj arra hogy lelakott, tekert órás pénztemetők lesznek. 14-15 éves dízelekben alsó hangon 350 ezer km-nek kell lennie, kivéve ha "katolikus pap járt vele vasárnaponként a sarki boltba".
Nem könnyű, de azért lehet találni valós és kevés km-es, nem leharcolt autókat.
Az én autóm 22 éves, és még nincs benne 200.000 Km, többnyire csak hétvégén használom, vidéki utakon.
De, tényleg van ilyen.
Én az A6 C6-ot javaslom, nagyon jó autó, strapabíróak, és nekem jobban is tetszik. Viszont egy 2.7 vagy 3.0 TDI-t javaslok bele. A kilómétertől ne félj, ezek 350 ezer reális km-el is tudnak teljesen újszerűek lenni műszakilag is. 500-600 ezer kilómétert lazán bírnak, csak a km órák nem a valóságot mutatják.
Amodern BMW-ket nem tartom megbízhatónak és jónak, viszont az E60-ból az 525D (a 2.5 dízelmotorral) pont egy nagyon jó konstrukció. Jó motor, takarékos, erős, az automataváltója is sokat bír. A hátsókerékhajtást van aki szereti, van aki nem. A kormányzása és a futóműve tény, hogy jobb a BMW-nek. Viszont az autóval gondok vannak: rozsda, érzékeny futómű, szar elektronika, puritán belső.
Ha nincs konkrét prioritásod (összkerék, visszafogott külső - Audi, vagy hátsókerék, kicsit megosztó külső, negatív megítélés - BMW), akkor én azt venném, amelyikből jobb ajánlatot kapok, jobb áron és jobb feltételekkel. Ami nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!