Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb választás: Audi...

Melyik a jobb választás: Audi A6 C6 vagy BMW 525D?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy régebbi benzines A4-esem, tervben van egy kicsit nagyobb és újabb autó vásárlása.

Két típus van, ami kívül és belül is tetszik illetve az ár miatt is elérhető számomra.

2006 - 2007 körüli évjáratot nézek és dizelt.

Az egyik Audi A6 C6 (140 Le), a másik pedig BMW 525D (177 Le).

Sosem volt még dízel illetve automataváltós autóm.

Véleményetek szerint, összességében melyik lenne a jobb választás?

2019. ápr. 9. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#13.53 Nem lennék olyan biztos abban a 200 ezerbn. Vagy netán te vagy az első tulaja? Aki 10 millió felett költ autóra, nem csak hétvégén használja, könnyedén belerak havi 30-50 ezret. Mire eljut hozzád a kocsi 14 évesen, jó eséllyel 300 ezer felett áll(na) a számláló.
2019. ápr. 9. 16:57
 12/13 A kérdező kommentje:

# 10/11

Az A6 vezetőtére (műszerfala) jobban tetzsik, viszont összességében a BMW-nek szebb a formája.

Pontosan azért nézem BMW-ből (E60) csak az 525D-t, a 177 Le M57-es motorral.

Túl nagy motort nem szeretnék, Audiban elegendő lenne a 140 Le, gondolom kicsit lomha lehet, de nem szoktam száguldozni, a fogyasztása pedig teljesen jónak tűnik.

Automataváltóvval semmi tapasztalatom.

# 11/11

150ezer volt az autóban 6 éve amikor behoztam Németországból, addig vezetett szervízkönyve van és teljesen valósnak tűnik, az állapota is annak megfelelő.

2019. ápr. 10. 06:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Az a baj az A6-ban azzal a 140 lovas 2.0 PDTDI-be, hogy nem illik bele. Az egy dolog, hogy nem a legsikeresebb motorja a VW/Audinak, de csúnya a hangja, és kicsit lomhább is, főleg az 525D-hez képest. A 25D már selymes, nyomatékos 6 hengeres, sokat számít. Az A6 traktornak tűnik mellette egy 2.0 TDI-vel. Jobban illik bele legalább egy 2.7-es V6 TDI.

Amúgy az E60 kivülről olyan, hogy két részre osztja az embereket: egy részük utálja, hogy csúnya, a többiek pedig imádják, hogy milyen jól elkapott, egyedi forma. Én az utóbbihoz tartozom, szerintem is gyönyörű az E60, kilóméterekről megismerem, hogy igen, ez egy 5-ös BMW.

2019. ápr. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!