Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Wagonr+ milyen kocsi? Volt...

Wagonr+ milyen kocsi? Volt valakinek?

Figyelt kérdés

én egy extrém olcsón fenntartható autót keresek

ignis kihúzva, mert túl drága a vételára

Eddig a fiat stilo kihuzva

Illetve a skoda fabia szinten kihuzva

vw, seat, fiat kihúzva

bmw audi stb. kihúzva.

egyéb véleményeket meghallgatok, ami értelmes alternatíva lehet, takarékos, olcsó autót keresek

2019. dec. 17. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
2005 körüli Suzuki Alto.
2019. dec. 17. 16:47
 2/8 A kérdező kommentje:
az mini autó, nem?
2019. dec. 17. 16:53
 3/8 anonim ***** válasza:

Audi A8L 2019

Persze full extrával..

2019. dec. 17. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Tévúton jársz, a piac elég jól beszabályozza az árakat, nincs olcsón megvásárolható, olcsón fenntartható autó.

A Suzukik faék egyszerűségű autók, szinte semmi extrával, ahhoz képest nem mondható olcsónak, pontosan azért, mert megbízhatóként vannak a köztudatban.

Egyáltalán mennyiért akarsz használt autót venni?

Drága az Ignis?

Valóban jól tartja az árát, az újkori vételárához képest, a fentebb leírt okok miatt.

Mivel vagy előrébb egy Wagon R-el?

Öregebb, elavultabb konstrukció, olcsóbban megvásárolhatod.

Nem különösebben szerviz igényes, viszont nem is exrém olcsón fenntartható, azon egyszerű oknál fogva, hogy 8-9 literes fogyasztással lehet számolni.

A fizikát nem lehet becsapni, nem egy áramvonalas forma a Wagon, igaz az Ignis sem, de abban modernebb a motor, nagyobb teljesítmény mellett kevesebb üzemanyaggal is beéri - tehát a vételárnál megspórolt összeget a benzinkúton költöd egy egy Ignis kontra Wagon meccsen.

Tehát mennyi az összeg, ami neked még nem drága?

A kör végére lehet ismét egy öreg Swift lesz a nyerő? Olcsó, keveset eszik, megbízható, ellenben totál fapad, és bizony a rozsda azt sem kíméli, nagyon meg kell nézni, mit adnak olcsón (vagy drágán - márkától függetlenül)

2019. dec. 17. 18:09
 5/8 A kérdező kommentje:

ezeket honnan veszed?

tapasztalat? Honnan gondolod hogy 8-9 litert fogyaszt?

azért vagy nekem nagyon gyanús, mivel a swiftbe, ignisbe és a wagonba is általában az 1.3 glx motor került be mindegyikbe!

2019. dec. 17. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:

A Swift légellenállása lényegesen kisebb, mit a kocka formára épített Wagon R-é, az Ignisekbe meg már egy modernebb VVT motor került, amit megkaptak ugyan a 2003, 2004-ben gyártott Wagonok, is, de az sem mellékes, hogy az Ignisek többsége 1.5-ös motorral van szerelve, ami könnyebben mozgatja a bódét.

Mondok neked személyes tapasztalatot, az én 2002-es gyártású Wagon R-em fogyasztását nem nagyon tudom levinni 9 liter alá, télen inkább 10... csakhogy ez automata váltós, és főleg városban használom, de kizárt, hogy manuális váltóval, országúton 7 liter alatt tudd tartani a fogyasztását, a fizikai törvényeket nem lehet megerőszakolni (kocka forma, kis motor, virsli gumik, stb)

2019. dec. 17. 18:47
 7/8 A kérdező kommentje:

értem

a tiédben is 1.3-as glx motor van?

én 1.3-as glx-et néztem, manuális váltóval

illetve sokat országutaznék, + kisváros, ami nagyon nem pest

2019. dec. 17. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy Wagon r+, hát nem rossz de annyira nem is jó mint a régi Swift. Az fenntarthatóságban köröket ver rá. Ennek azért mindig van valami apróbb baja. Ha sokat akarsz utazni akkor nézd meg a kerek lámpás Toyota Corollákat 98-2000-ig. Abba nem fogsz csalódni, kényelem, minőség és fenntarthatóság szempontjából. Nekem is az van csak azért tudom. Nem szép de patent!
2019. dec. 18. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!