Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan találom meg a régi...

Hogyan találom meg a régi autómat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Adott egy Skoda 120-as ami apukámé volt régen,de nem tudom,hogyan találjam meg,mert visszavásárolnám ha még forgalmoba helyezhető. Egyelőre a rendszám számjegyei kérdésesek. Van valami más megoldás ami alapján megtudom találni az autót? Oldalak,vagy bármilyen megoldás. válaszaitokat,előre is köszönöm szépen.

2018. máj. 7. 11:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha a rendszámot sem tudod, akkor elég nehéz lesz...
2018. máj. 7. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ismerős segítségével, aki hozzáfér a forgalomban lévő autók adatbázisához. De még így sem biztos, hogy megtalálod.
2018. máj. 7. 12:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, szeretnéd a család egykori autóját újra megvásárolni. Nem tudom mennyi ideje adtátok el, de eléggé furcsa, hogy sem Te, sem a család többi tagja nem tudjátok a rendszámot, nincs róla egyetlen fotó sem, arra sem emlékeztek ki vette meg. Nem maradt egy adásvételi másolat, bármilyen javítási számla, vizsgapapír, semmi dokumentáció?

/nekem az eddigi összes autóm rendszáma itt van a fejemben....../

2018. máj. 7. 12:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát igen,így nehéz lesz tudom.. :/ Remélem,hogy a rendszám meglesz.. huu ez már nagyon régen volt 2000 környékén.
2018. máj. 7. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez így esélytelen.

Már arra is nagyon kevés az esély, hogy még forgalomban van, a realitás inkább az, hogy régen bontóba került.

Ráadásul adatvédelmi okok miatt nem is lehet szabályosan a tulajdonos adatait megszerezni, ami azért érthető is.

Az ügyfélkapun lehet rendszám alapján keresni, de ott is csak annyi információt kapsz, hogy a rendszám milyen autóhoz tartozik, és forgalomban van-e.

Kellene kiindulásnak a rendszám, de a tulajdonoshoz nem visz közelebb.

2018. máj. 7. 13:18
 6/10 D. Brasco ***** válasza:
100%
Ebből a skodábol mar valoszinuleg régen kanalat nyomtak..........rendszam nelkul meg kb annyi ertelme van a keresesnek mint pizzát kivinni valahova utca meg házszám nélkül!
2018. máj. 7. 13:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom,hogy a rendszám mindenképp kell hozzá. de amíg nincs meg,gondoltam hátha van még valami ötlet. köszönöm mindenkinek! még nem találtunk papírt az autórol fénykép sincs sajnos.
2018. máj. 7. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég kicsi az esélye, hogy még "életben" van...

Mondjuk ha csillogott-villogott amikor eladtátok ezelőtt 18 évvel akkor TALÁN!

2018. máj. 7. 16:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Jó állapotban volt mikor eladtuk.
2018. máj. 7. 20:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Az nem a te autód. Semmi közöd hozzá és 99,99% hogy egy roncstelepen végezte.

2018. máj. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!