Régi Suzuki Vitara motorháztetejét hogy lehet kinyitni? Sehol sem találom azt a kart, amivel meg tudnám oldani.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 13:15
1/6 anonim válasza:
Nem csodálom.
Az "autó" kategóriát sem találtad.
2/6 A kérdező kommentje:
Közlekedés, autó... Mondjuk tényleg nem találtam, amikor kiírtam. Köszönöm a kommentet, jobb emberré tettél. De annak örülök, hogy jó élményt szereztem neked, bizonyára örömmel tölthet el, hogy egy ilyen felettéb hasznos válasszal járultál hozzá közös szellemi tőkénk gyarapodásához.
2018. ápr. 25. 13:42
3/6 D. Brasco válasza:
Nem csodálom hogy nem találod,ugyanis ennel idetlenebb helyre még nem láttam motortér nyitót rakva!Az utas előtt ha a kesztyűtartót kinyitod ott van benn a kar,ha emlekezetem nem csal a bal oldalan!
4/6 anonim válasza:
Hmmm...
tudod, itt, ebben a kategóriában végre olyanok is olvassák majd, akik értenek hozzá.
Meg mondjuk a szabályzat, amit aláírtál, az is ezt kéri.
De mindenki magából indul ki...
5/6 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, tényleg a kesztyűtartó, jobb oldalt :)
Köszönöm a válaszokat!
A téma helyreigazítást is, mert amikor kiírtam a kérdést, ha megtaláltam volna, nyilván ideírtam volna... mivel azonban nem találtam, gondoltam az egyéb kérdések között legalább nem okozok vele bajt :) és jó, hogy vannak emberek, akik ilyenkor jeleznek, köszönöm.
2018. ápr. 25. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!