Miért ködlámpával megy az összes suzuki vitara?
Akkor egy 5centivel arrébb nézted, mert ott van a ködlámpa mellett a nappali menetfény.
Illetve amivel FB-on is "hirdetni" szokták a ködlámpa ellenesek annak az írásnak a hátterén egy octavia van aminek gyárilag a ködlámpa az nappali menetfénye (ha nem xenonos).
Köszi, ez jóval kielegítőbb hozzászólás volt , mint a 3. komment.
Akkor tényleg nem suttyók ezek a vitarások, én voltam tudatlan.
Melyik Octaviának van gyárilag ködlámpa menetfénye?
Az enyémben (2.gen faceliftben) külön izzó a köd és menetfény.
Egybe köd és menetfényről csak utólagos ledes Osramról olvastam eddig TC-n.
Világít hátul a helyzetjelzője vagy sem?
Egyébként az a nappali menetfénye a kocsinak, és ott van közvetlenül mellette a ködlámpa.
Ugyanakkor arról kellene leszoknia sokaknak, hogy helyzetjelző + első ködlámpa kombinációval megy, mert a ködlámpa nem váltja ki a nappali menetfényt... összetévesztik azokkal a kocsikkal, amelyeknek a ködlámpa foglalatába szerelte a gyár a nappali menetfényt: ha közelebbről megnézed két izzó található benne; a szélső a menetfény, a belső a ködlámpáé.
Nappali menetfény lesz az.
Az egyik nő rokon is kérdezte már egyszer, hogy ez a sok barom miért ködlámpával megy fényes nappal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!