Van olyan oldal ahol az összes mercedest meg tudnám nézni?
Figyelt kérdés
Az összeset!Minden évjáratot.2018. febr. 28. 13:20
1/4 anonim válasza:
Google: all Mercedes models
Első találat.
De mivel csak 5 másodpercet szenteltem a keresésre, alternatívákkal is próbálkoznék még.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,de nem jó ezzel az a gond hogy inkább az újabb autókat adja ki.Azért kellene ez az egész mert nem messze a házunktól van egy régi mercedes talán 30,40,50-es évek beli lehet de nem tudom biztosan
A w136-ra hajaz egy kicsit de annak az oldalán 2 üveg van ennek pedig 3 w187 re is hasonlit de annak is csak 2 üveg van az oldalán
2018. febr. 28. 19:43
3/4 anonim válasza:
Hát nem tudom mit néztél, de nekem az első találat (Wikipedia) olyan szépen kilistázza évtizedes lebontásban, azon kívül külön bontva 4-6-8 hengeresekre meg így tovább, hogy ennél jobban csak valami szakkönyvben lehet összeszedve.
4/4 anonim válasza:
Amúgy meg ha így nem találod meg, fotózd le azt az autót, és tedd fel egy autós, Mercedeses, veterános fórumba, és kérdezd meg ott, hogy mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!