Téli védekezés Lada 2105?
Gondolom, a "dob" a kipufogódobot akarja jelenteni. Ezt bekenheted alvázvédővel, ha ráérsz, csak semmi értelme. Amint eléri az üzemi hőfokát, büdös füst kíséretében ég le róla a rákent, egyáltalán nem hőálló trutyi. Ha ez a célod, akkor tökéletes a végeredmény, de gyanítom, nem erre vágysz.
Ha már mindenáron festegetni akarsz, akkor valami hőálló festékkel érdemes lekenni a kipufogót, de sokat az sem segít. A kipufogó eléggé mostoha üzemi körülmények között dolgozik, előbb vagy utóbb megtalálja a módját, hogy rozsdásodjon.
"Gondolom, a "dob" a kipufogódobot akarja jelenteni."
Szerintem a kerékdobot.
Miért totóztok hogy ki mit gondol.
Írja le hogy mire értette, hátha úgy tudna valaki segíteni.
Sőt ezekre nagyon kell vigyázni a sólével.
"Miért totóztok hogy ki mit gondol"
Mert a kérdésből nem derül ki, a kérdező mire gondol. Pedig nem mindegy.
Fékdobot, vákuumdobot, kipufogódobot mi értelme lenne alvázvédőzni?
Kizárásos alapon ezért gondoltam a kerékdobra. Ladánál még nincs műanyag dobbetét, így mindet oda vág föl a kerék, elég kritikus pont.
Ha még nem indult meg rajta rozsdásodás, akkor látom értelmét megelőző jelleggel lefújni, megújítani rajta a régi réteget.
Én újabb autónál amit nem fed a dobbetét, azt direkt erre való wax sprayvel szoktam befújni az őszi kerékátcserélés alkalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!