Megváltozik januártól a 95-ös benzin összetétele?
Figyelt kérdés
Több netes cikket is olvastam hogy ez az új összetétel árthat a régi kocsiknak. A cikk írója nem tesz utalást hogy milyen régieknek árt. Nem értem miért tanul újságírónak valaki, ha a lényeget kihagyja a cikkből...
Nekem 2004-es benzines kocsim van, az ilyen idős kocsikra is ártalmas lehet az új benzin?
Ha tudják hogy EU szerte gázos ez a lötty, akkor miért akarnak kárt tenni az embereknek?
Van itt kicsit is hozzáértő, aki felfogta hogy milyen anyag és mennyire káros?
2019. dec. 14. 12:20
11/16 A kérdező kommentje:
Nem baj hogy most félig van a tankom az olcsóbb Shell 95-el? Rátankolhatok a drágábból?
2019. dec. 14. 16:41
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. dec. 14. 16:47
14/16 anonim válasza:
Sajnos nem lesz akkor más mint dizelt kell venni.
15/16 anonim válasza:
Auchan 98-asa is jó, s annyival nem is drágább, 1%-nél kevesebb benne az etanol. De a 95-ösben is maradt az 5%, valami másból lett több benne.
16/16 anonim válasza:
Az auchan 98-asa E5, a 95-ös E10, ez fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!