Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a vèlemènyetek Z új benzinről?

Mi a vèlemènyetek Z új benzinről?

Figyelt kérdés
Rengeteg oldal osztja meg, hogy Januártól Jön az új 95-ös benzin.Nagyon nem jó dolgokat írnak róla.Most akkor az E5 jelzèsű meg is fog szűnni?Vagy lesz az is?Tankolt már valaki külföldön, ahol már lehet kapni E10 jelzèsűt?Tènyleg gajjra fogja vágni a kocsikat?

2019. dec. 13. 19:21
 1/10 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
27%
Totalcar on van cikk róla
2019. dec. 13. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
22%

Ezt Te minden nap megkérdezed??

A helyesírásodat már gallyravágtad,annyi biztos.

2019. dec. 13. 19:45
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
" Z új benzin " ???
2019. dec. 13. 20:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy lesz aki beleköt!Igen, kèpzeld el, telefonról írtam, ès el..sztam.Mire èszrevettem, addigra a kèrdès ki lett írva.Nem tudom javítani.Fűűűha ez most hatalmas bűn ugye?Fejbe fognak lőni?
2019. dec. 13. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

Én már múlt héten is mikor tankoltam, láttam hogy E10 van a kúton. Ki is volt plakátolva.

Mondjuk engem annyira nem érint, mert gázolajat tankolok. De amennyit olvastam róla futólag, csak a régi, 15 évnél régebbi autóknál lehet gond.

2019. dec. 13. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Sajnos megszűnik, illetve már megszűnt az E5 95-ös. Ahol már E10 van ott a régi benzin már nincs, az E10 nem az E5 mellé jött hanem helyette.

Szerintem most nagyjából senki nem tudja mi az igazság, csak évek múlva fog kiderülni hogy mennyire ártalmas. Abban nagyjából konszenzus van, hogy nem használ a motornak, inkább az a kérdés hogy mennyire káros. Innentől én úgy vagyok vele hogy ne az én autómon kísérletezzenek, én nem rizikózok, innentől csak 100-as prémiumot tankolok, az garantáltan problémamentes. Úgy számoltam havi kb. 2500-3000 Ft többletköltséget jelent, nekem megér ennyit a nyugalom.

2019. dec. 13. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Olvasd el a másik 30 ilyen kérdést.
2019. dec. 14. 00:26
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi értelme naponta 2x megkérdezni ezt? Szerinted ha odabäszni az autóknak, akkor be lenne vezetve, hogy mindenki lerohadjon?
2019. dec. 14. 07:54
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos el tudom képzelni. A dízeleket kitiltják, az öreg benzineseket meg tönkreteszik.
2019. dec. 14. 07:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normálisan válaszolóknak!

Aki meg abba köt bele, hogy lemaradt az "A" betű, annak csak gratulálni tudok.Gondolom erre èlveztek a gèp, vagy telefon előtt.Várjátok, hogy mikor ront el valaki valamit az interneten.Ès azonnal írjátok a hülyesègeteket.Amúgy nem kíváncsi rá senki.Okoskodjatok, biztos a magánèletben is ilyen tipikus, megmondó, túl okos fèrgek vagytok.A 2. Válaszolónak meg üzenem, hogy most kèrdeztem meg először. ;)

2019. dec. 14. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!