Vegyes, de inkább városi használatú autónak Golf 4 1.6 benzin olyan 700 ezer forint magasságában?
Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 12:02
1/3 anonim válasza:
Drágának tűnik, bár nem írod, hány éves.
3/3 anonim válasza:
nekem 1.6 16v volt,már eladtam lexoptam vele az életem,minden elromlott,a motor a váltó,nem volt töltés,a váltón elment a hátramenet,de kb a másfél év alatt mindent ki kellett rajta cserélni egy milliót költöttem rá...Elvileg nem volt rossz kocsi állapotra,mindenki azt mondta amúgy tök rendbe van,ja csak valahogy mindig elromlott valami...most e46-om van egy sima 1.9 még az m43-as motorral,ez műszakilag jó,sose hagy cserben,nem is nagyon költök rá,de ez meg olyan szinten rohad,hogy az valami elképesztő...Én nem tudom szerintem ennyiért nem lehet már normális kocsit venni úgy,mint régen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!