Megváltozik januártól a 95-ös benzin összetétele?
Több netes cikket is olvastam hogy ez az új összetétel árthat a régi kocsiknak. A cikk írója nem tesz utalást hogy milyen régieknek árt. Nem értem miért tanul újságírónak valaki, ha a lényeget kihagyja a cikkből...
Nekem 2004-es benzines kocsim van, az ilyen idős kocsikra is ártalmas lehet az új benzin?
Ha tudják hogy EU szerte gázos ez a lötty, akkor miért akarnak kárt tenni az embereknek?
Van itt kicsit is hozzáértő, aki felfogta hogy milyen anyag és mennyire káros?
Teljesen felesleges ezt megkérdezni,mert ha megváltoztatják, akkor se tudsz vele csinálni semmit.
Tegyük fel hogy árt a motornak, akkor az van és kész.
De ha tényleg visszább akarják ezzel szoritani az autók számát , lehet igazuk van.
Legalább minden második ember tök feleslegesen jár kocsival, én magam is.
De amíg világ a világ, mert az is volt, mindíg az autósokat sarcolták meg különféle valós vagy nem valós indokkal.
Itt is az a cél most, először kezdik a dizelekkel, majd a benzinesekkel folytatják.
Azt nem tudja még azt hiszem senki hogy árt e az autóknak ez az üzemanyag, de hogy ebből ők beszedik a pénzt az biztos.
Az összetétel már megváltozott, a sima benzinből már csak E10 van mindenhol, legalábbis ahol én a héten jártam már nem volt csak az új E10.
Én nem rizikózok. Innentől csak a 100-as benzin, az problémamentes, nem érinti ez a zöld őrület. El sem kezdem megfejteni mi az igazság, mert most úgysem tudom, csak idővel derül majd ki, de a saját autómmal nem kívánok részt venni a kísérletben. Innentől prémium benzint kell tankolni, ennyi. Abban egy szem etanol nincs, E5-ös és etanol helyett ETBE benne a biokomponens, ami ártalmatlan.
“A motorbenzineink közül a Shell FuelSave 95 és a Shell V-Power95 fog E10-et tartalmazni, a Shell V-Power Racing 100 prémium üzemanyagunkat E5 biotartalommal fogjuk biztosítani.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!