Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorfelújítás után 1000km-rel...

Motorfelújítás után 1000km-rel, eszi az olajat? Nagy baj lehet?

Figyelt kérdés

OPEL Astra H motorfelújításon esett át, jelenleg bejáratós, mindent úgy csinálok, ahogy a szerelő mondta.

1500km után kell vinnem olajcserére, 1000km-nél járunk és kivillant a motorolaj jelző lámpa. Rátöltöttem, megitta a 3 litert.

Szerelő estére ér csak rá megnézni... Mire számíthatok szerintetek?

2019. dec. 5. 10:57
 1/7 anonim válasza:
45%
Nekem olajcsere után villant fel a lámpa, azt hittem baj van, de csak gépre kellett tenni és kiütni a kódot, azóta semmi gond.
2019. dec. 5. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért szerintem durva,hogy 1000 km után 3 liter belement... valami nem igazán lett okés a felújítás során
2019. dec. 5. 11:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Azelőtt mi volt a baja, felújítás előtt?

Mi lett rajta felújítva?

2019. dec. 5. 11:23
 4/7 D. Brasco ***** válasza:
Nem tudom mit takar a motor felujitas...de ha szerencséd van akkor valahol elfolyt az olaj tomitetlenseg miatt.....ha nincs akkor megevett 3 liter 1000km alatt ami azt jelenti hogy kb mint egy kétütemű motor.....azaz biztosan nagyon jol sikerult a felujitas.....
2019. dec. 5. 11:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Eltört egy dugattyú hajtókar (vagy mi a hivatalos neve) és a szilánkok szétroncsolták az egész blokkot... Vagy valami ilyesmi... Egy éve vásárolt autó, hamis szervízkönyv, motorhiba... MOst kezdjük a harcot a kereskedővel.

Motorcserét szerettünk volna, de nem sikerült jó állapotú bontott motort szerezni ezért teljes motorfelújítás lett e vége: hengerfej síkolás, összes szelep csere, dugattyúcsere,

gyűrűzés, főtengelycsapágyak és hajtókarcsapágyak csere, perselyezés (vagy mi)

Nem tudom, hogy mindent jól írok-e... Nő vagyok... :-)

2019. dec. 5. 12:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja! Nem füstöl, olajfoltot nem láttam alatta...
2019. dec. 5. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Talán eltört valamelyik olajlehúzó gyűrű beszereléskor, akkor szokta így enni az olajat felújítás után. Az mondjuk elég nagy szívás a szerelőnek, mert boríthatja újra szét az egész motort.

Egyébként melyik motorról van szó?

2019. dec. 6. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!