Motorfelújítás után 1000km-rel, eszi az olajat? Nagy baj lehet?
OPEL Astra H motorfelújításon esett át, jelenleg bejáratós, mindent úgy csinálok, ahogy a szerelő mondta.
1500km után kell vinnem olajcserére, 1000km-nél járunk és kivillant a motorolaj jelző lámpa. Rátöltöttem, megitta a 3 litert.
Szerelő estére ér csak rá megnézni... Mire számíthatok szerintetek?
Azelőtt mi volt a baja, felújítás előtt?
Mi lett rajta felújítva?
Eltört egy dugattyú hajtókar (vagy mi a hivatalos neve) és a szilánkok szétroncsolták az egész blokkot... Vagy valami ilyesmi... Egy éve vásárolt autó, hamis szervízkönyv, motorhiba... MOst kezdjük a harcot a kereskedővel.
Motorcserét szerettünk volna, de nem sikerült jó állapotú bontott motort szerezni ezért teljes motorfelújítás lett e vége: hengerfej síkolás, összes szelep csere, dugattyúcsere,
gyűrűzés, főtengelycsapágyak és hajtókarcsapágyak csere, perselyezés (vagy mi)
Nem tudom, hogy mindent jól írok-e... Nő vagyok... :-)
Talán eltört valamelyik olajlehúzó gyűrű beszereléskor, akkor szokta így enni az olajat felújítás után. Az mondjuk elég nagy szívás a szerelőnek, mert boríthatja újra szét az egész motort.
Egyébként melyik motorról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!