Gépkönyv ACEA A3/B4 olajat ír elő, ACEA A3/B3 került a járgányba. Ez a világvége, szét fog esni a motor?
2007 Opel Vivaro 2.0 CDTI
Ha jól értem akkor a ACEA A3/B4 egy magasabb minőséget jelent.
Lehet ebből probléma?
Legyen most cserélve vagy maradhat a következőig?
Várj azzal a cserével, nem történik semmi. Egy 2007-es vivaronak nem lesz semmi baja.
Amúgy nézd meg az olajtesztekben az összehasonlító táblázaton mi is a különbség a két olaj minősége között. Meglátod nem készül összedőlni a világ.
Kroon Oil emperol diesel 10W-40 került bele.
ACEA A3/B3
API SL/CF
MB 229.1
VW 501.01/505.00
Gyártó honlapja:
A kocsiban kb 220eKM van, végig nálunk volt szóval ez ennyi is. Nem tudom hogy ez számít-e ebben a kérdésben.
Ez egy nagyon gagyi olaj, nem tudom honnan szedted elő, valami olcsó bevásárlóközpontos lötty lehet az alsó polcról.
Csere, ne várd ki a periódus végét, és ha már úgyis cserélsz akkor önts be valami ismert márkától származó minőségi olajat. Van legalább vagy húsz ismert brand, egyik mellett sem akarok agitálni mert végülis mind jó, lehet lesni az akciókat is, de ilyen noname szemetet nem szabad megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!