Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Velem van baj, hogy ilyen...

Velem van baj, hogy ilyen autó tetszik?

Figyelt kérdés

Valamiért mindig is a magasabb, kényelmesebb autók tetszettek.

Nagyon tetszenek a Renautl Modusok.

Ti hogy vagytok ezzel?

2019. nov. 30. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Azért gyártják ezeket is hogy eladják és meg is veszik.

Nagyon sokan vagyunk akiknek a tágas, kényelmes autó kell.

2019. nov. 30. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem venné senki, nem gyártanák. Akkor van veled valami baj ha mások izlése szerint akarnál vásárolni. Meg a normális emberek a saját dolgukkal foglalkoznak. Szerintem a Fiat Multiplanal ocsmányabb autót még nem hordott hátán a Föld, mégis sokan dicsérik a praktikussága miatt. Ki vagyok én hogy itélkezzek felettük.
2019. nov. 30. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Azt gondoltam valami tényleg szokatlan darab lesz, erre egy totál átlagos autó, kb úgymond elveszik a tömegben.

Am meg a lényeg, magadnak veszed a kocsit nem másnak, innentől ami tetszik vedd azt.

2019. nov. 30. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
S mi a baj ezzel az autóval? Szerintem jól néz ki. Nekem egy Chevi Tacumát van, bűn ronda, az biztos, ellenben nagyon kényelmes, s viszonylag olcsón hozzájutottam.
2019. dec. 17. 02:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
nincsen baj veled krédező, normális amit irsz. Mert mindeki 1 használt saját autoba más képzel el,mást vár el. nekem magaságom hosszu lábaim miatt, legyen belül magas,benzines 14-15 kerekkel, rádio elektromos ajto és ablakok igényeim vannak
2021. aug. 31. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!