Jó autó a Ford Fusion? Ha igen, miért, ha nem akkor miért. Nekem tetszik.
Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 10:55
1/3 anonim válasza:
Nekem volt belőle egy 2004-es példány 1.4 tdci motorral.
Különösebb gond nem volt vele, keveset fogyasztott azonban érzésre nagyon gyenge autó volt azzal a 68 lóerővel. Valamint rossz úton nagyon rázott, ezt kifejezetten utáltam benne.
2/3 anonim válasza:
Nekem is kifejezettem tetszett a 2000-es évek elején. De nem lett végül ilyenem. Ma már modernebb autót vennék.
A szomszédomnak is ilyen volt, dízel motorral. Különösebb műszaki gond nem volt vele, amennyire tudom. Viszont iszonyatosan kerepelt új korától. Nagyon hangos volt a motorja, ki se kellett néznem az ablakon és pontosan tudtam mikor jött haza a szomszéd.
3/3 anonim válasza:
Igen, a tdci motor hangját sokkal jobban meglehet különböztetni egy tdi vagy dci dízeltől. A tdci nagyon durva-kattogós járású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!