Nektek tetszik ez az autó?
Gyerekkori vágyam egy Honda Civic Type R, és lassan eljutok oda, hogy rendelhetek egyet magamnak.
Konkrétan erről a festésről/matricáról mi a véleményetek rajta?
Szerintem túl csicsás. Sosem szerettem a matricás autókat. Egyszerű metálfény szerintem jobban áll neki. De nem a megszokott piros, hanem mondjuk kékben: [link]
Amúgy a 2. képről hova tűnt a hátsó spoiler? Ilyen szögből még látszódnia kellene (ahogyan látszódik az imént linkelt képen is).
Jól mondod, a kevesebb néha "több".
Szerintem egy selyemfényű matt fekete, diszkrét vékony vörös kiegészítővel sokkal elegánsabb lenne.
(cirkalmazások, feliratok és rajtszám nélkül)
Ez az autó egy giccs :(
Ismerősöm ilyet vett és szerintem nagyon csúnya élőben.
Köszönöm szépen a válaszokat. Nekem nagyon tetszik így a szín összeállítás, bár feliratok igazán feleslegesek oda. Egy matt fekete fólia esetleg, némi vörös vonallal esetleg még amit el tudnék képzelni.
Valóban a kinézete giccses, ezért is tetszik annyira nekem. Viszont ezekre a giccsekre szükség is van a leszorító erő miatt ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!