Izil1000 kérdése:
Mi a véleményetek az Alfa Guiletta-ról?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az Alfa Guiletta-ról? Nekem személy szerint nagyon bejön. Nektek?2019. jan. 23. 18:18
1/7 anonim válasza:
Szėp. De nem kellene, ahogy egyik olasz vagy francia kocsi sem.
2/7 anonim válasza:
Valóban szép, de egy T-rex is szép, mégse kéne otthonra. De ha oda vagy érte, akkor legalább a nevét tudhatnád: GIULIETTA
3/7 anonim válasza:
Külsőleg szép, a belseje már annyira nem tetszik, műszakilag papírformát nézve tetszik, a gyakorlatban meg kérdés, hogy képesek voltak e megbízhatóan megépíteni.
4/7 anonim válasza:
A Giulieta egy Istenkirály gép, csak kevés ép darab van belőle. Ha találsz egy szépet, felfelé fog menni az ára, érdemes megvenni, befektetésnek is.
5/7 anonim válasza:
Ha pedig az újra gondolsz, egyetértek, szép autó. És jók is. A motorjai megbízhatóak, még a dízelek is. A legnagyobb durranás az 1,75 TBi, de abból szerintem nem sok van.
6/7 anonim válasza:
Tök jó gép, jól is néz ki, gond sincs vele. Én vennék egyet, ha lenne rá pénzem, motorikusan is jók, ízlés kérdése, hogy ki milyen motorral veszi.
7/7 anonim válasza:
A motorjai nagyon jók, azokra nincs panasz, az 1.4-es benzinesek jól mennek és takarékosak is. Az 1.75-ös szerintem túl sokat eszik, a teljesítményéhez képest is.
Egyébként teljesen átlagos a megbízhatóságuk, ezek már nem a '90-es évek Alfái, normálisan össze vannak rakva. Itthon elég szűkös a használt kínálat, de ki lehet fogni jókat, én a 170 lóerős benzinest ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!