Első autónak Suzuki Wagon R?
Megfelelő? Első autónak?
(nem venném, kapnám)
A kapott autó a legjobb. Nekem évekig volt Wagonom, szerintem az egyik legszerethetőbb szaladgálós autó. Vele építkeztem, az utánfutó meg sem kottyant neki.
Első autónak pláne megfelel, mert élmény a magas autóból kilátni. Könnyű a ki-beszállás, kényelmesen alá lehet állni a felnyitott hátsó ajtónak.
Szóval igen barátságos autó. Autópályázni nem a legfürgébb, de helyközi, városi célra tökéletes
Városi/falujáró autónak tökéletes. Praktikus, kicsi autó viszonylag nagy csomagtérrel, viszonylag keveset fogyaszt és olcsón fenntartható.
Hosszú távra, autópályára, hegyi utakra, esetleg versenypályára nyilván nem ideális választás.
Kapsz hozzá fenntartási hozzájárulást is?
Mert elég kamasz szintű a kérdésed...
Na ná hogy jó. Ez az a tipikus megbízható, olcsón fenntartható, praktikus, A-B be elvisz, mérete miatt belvárosban is jól vezethető kis autó 🙂
Szerintem még ha úgy van autópályázás is bevállalható vele alkalomadtán.Főleg, ha 1.3 vvt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!