Első autónak suzuki swift friss jogosítvánnyal?
Figyelt kérdés
Friss jogsisként gondolkozom egy suzuki swiftbe, kezdő autónak jó? 400 ezer forintért lehet e már kapni belőle jó állapotút ? válaszokat előre is köszönöm!2019. szept. 8. 17:08
1/4 anonim válasza:
Lehetni lehet, de nem biztos, hogy amit annyiért adnak, az olyan jó is.
Sajnos hajlamos szétrohadni az első lengőkarjának a felfüggesztése, ami belülről rohad.
Kívülről van, hogy nem látszik.
Nézegess inkább más típust, pl F astra, annak bölcsős az első futóműve, és a bölcsője nem rohad.
Hasonló árkategória.
De valami szakit vigyél magaddal.
Ne olyat, aki csak lealkudja, hanem tényleg ért is hozzá.
2/4 anonim válasza:
Swiftből hamarabb kapsz ennyiért jó állapotút, mint F Astrából... persze ez nem garancia semmire. Én a Swiftet javaslom, kisebb is (könnyebb vele parkolni stb.), alkatrésszel is jobban jössz ki talán.
3/4 anonim válasza:
Mindig azt mondják, hogy első autónak jó, mert olcsó hozzá minden, nem kell sajnálni ha meghúzod stb. De azért én inkább olyat vennék, amiben érdemi utasvédelem is van
4/4 anonim válasza:
Ésszel nézz körbe, én 200ért vettem patika állapotút. Ha a saját nevedre íratod akkor viszont a 200as autó is 400ban áll meg, mindennel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!