Miért gyárt a Tesla bankrabloknak és terroristáknak való tankot?
Figyelt kérdés
Ez nem autó, hanem egy Total recall - az emlékmás típusú sci-fi filmbe illő Marsjáró.
2019. nov. 30. 09:38
3/13 A kérdező kommentje:
Bár a "közút" gyanús mert mindjárt a mögötte menő kocsi és furcsa véletlenül egy Tesla.
2019. nov. 30. 10:06
5/13 anonim válasza:
Elég futurisztikus, nekem nem tetszik de még az ennél visszafogottabb stílusu modern autók se. A legtöbben a "szépség" a praktikusság rovására megy. Pl több holttér, kisebb hely belül. Az viszont jó dolog hogy egy balesetnél az összevissza repülő törmelék nem nagy eséllyel jut be az utastérbe. Azt nem hiszem hogy ez támogatná a bűnözőket mert a piti szerencsétleneknek úgysincs rá pénze, akinek van az meg vehetett magának eddig is páncélozott autót ha akart. Én így gondolom.
6/13 anonim válasza:
Atya ég, mi ez az ocsmányság?! Ha lenne rá pénzem, se vennék ilyen ronda izét. Autó szót nem tudom rá használni, mert ez tényleg inkább egy harckocsi.
7/13 anonim válasza:
Magyarországon látni első generációs öbölháborús Hummert is...na, az már tank..ja, érvényes műszakival, rendszámmal.
a polgári változatú kis Hummer tankokból több is van. ezek már nem fogyasztanak ötven litert százon.
A tesla rémes autója reklám volt. Nem sorozat..
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem fogják sorozatban gyártani.
Aki mégis ilyet akar, azt meg megfizettetik rendesen.
Ezért nem fogja meg venni az átlag melós ember.
Lehet egy igazi státusz szimbólum ebből.
9/13 A kérdező kommentje:
Alapverzió potom $39,900 dollár. Úgy 12 millió forint.
Mennyi is egy Nissan Leaf?
2019. nov. 30. 11:35
10/13 anonim válasza:
Kérdező, ne legyél már ennyire kretén, mert iszonyú szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!