Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen nyári gumit érdemes venni?

Milyen nyári gumit érdemes venni?

Figyelt kérdés
Toyota Corolla E11 175/65 R14 a gumi méret. Most egy Fulda szett van rajta, de cserés lesz. Én meg voltam vele elégedve, kérdés, hogy középkategóriában van-e ennél jobb? Hankook, stb? Vagy egy prémiumot esetleg? Sokat nem megyek, de ha kijön elém valami/valaki, akkor lehet az a 2-3 méter is sokat számít. Szóval filózom, hogy lehet valami prémium kellene, de teljesen bizonytalan vagyok.
2019. nov. 26. 11:26
 1/6 Tomcatters. ***** válasza:
100%
Én pl ajánlani tudom az általad emlitett hankook gumit. Én meg vagyok vele elégedve (nyári az hankook ventus prime3 /téli gumim is hankook,az az pontosan hankook winter icept rs 2 ) Mind a nyári, mind a téli száraz,nedves úton nagyon jól teljesít.
2019. nov. 26. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha van pénz, akkor mindenképp a drágábbikat. A Hankook elég gyorsan öregszik, nem javaslom.
2019. nov. 26. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Conti, Pirelli, ha tényleg ki akarod hegyezni a féktávra
2019. nov. 26. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt neked kell eldönteni, hogy neked belefér-e a prémium gumi.
2019. nov. 26. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne vedd sértésnek, de erre a kocsira nem kell prémium... Teljesen felesleges.

Másodsorban: Normál közúti használat mellett, te mint "laikus felhasználó" semmilyen különbséget nem fogsz érezni az egyik, illetve másik márka között. Kb. versenypályán lenne közöttük másodperc beli különbség, ha hozzá értő ember vezet.

Egy alsó kategóriás autóra felesleges prémium gumi. (Ez az én meglátásom.) Aránytalanul drága szerintem a kocsi piaci értékéhez képest. Kocsi negyedét a gumi teszi ki kb. :D. Jó mondjuk ebben a méretben talán nem.

De ha neked anyagilag mindegy, akkor mehet a prémium.

2019. nov. 27. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
De, annak veszem... 😂😂😂 Amúgy lehet Fulda lesz a dologból, ami most is rajta van. Mivel nincs ABS az autóban, ezért gondoltam, hátha. De nyilván, csodák nincsenek.
2019. nov. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!