Érdemes-e előre új akkumulátort (tartaléknak) venni?
A régivel (4.5 éves) Varta, eddig semmi bajom nem volt soha. Most egy véletlen komolyabb lemerítés után kissé megijedtem, nem szeretném, ha az autót ott kéne valahol hagynom, mert nem indul be.
Ha most vennék 1 újat, de csak (időnként rátöltve) a csomagtartóban hurcolnám, hogy baj esetén cserélni tudjam, akkor az élettartamát így végül is már leéli?
Úgy értem, ha 1-2 évig csak áll a csomitartóban, akkor utána 1-2 évvel kevesebb ideig fog üzemben működni?
Azért nem cserélném rögtön ki, hogy a mostani (esetleg még használható) akksit feleslegesen ne kellejen kidobni.
Hátha ezzel időt és pénzt nyernék. Ha nem, nem.
De az első hozzászóló válaszában lehet valami, ilyet én is olvastam szakcikkben.
Másrészről a #2-nek üzenem, hogy az elődje 7 évet bírt ki, tökéletes működéssel.
Mit röffentesz be, dízelt vagy benzint?
Hány köbcentis?
Mekkora a mostani akksi Ah-ja?
1.5-os sx4, 45Ah a mostani. Eddig boven eleg volt.
Csak azt nem akarom, hogy a mostani egyik naprol a masikra haljon meg. Ha csak egyre gyengebb, akkor idoben tudok venni ujat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!