Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen márkájú akkumulátort...

Milyen márkájú akkumulátort vettél legutóbb az autódba? Illetve melyik a legjobb gyártó?

Figyelt kérdés
2019. szept. 8. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Varta 74Ah 680a
2019. szept. 8. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:

EXIDE a jó. Fuvarozó vállalatnál is csak azok birták.

Volt Varta Banner meg több féle de csak az Exide bírta sokáig.

Nekem a kis autómban is Varta akku volt gyárilag, de 4 évig nem volt jó, viszont az Exide meg 8 évet tudott.

2019. szept. 8. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Banner 74Ah van egy dízel Opelban már 7. éve.

Amúgy a legjobb akku is lehet a legócskább egy olyan autóban, amiben gyárilag gagyi a generátor.

Van bizonyos autótípus, bontóban ha végignézed, mindnek szét van rohadva az akkutartója. Nem véletlenül.

2019. szept. 8. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem közel 30ezres Varta 2évet bírt kicseréltem Bosch-ra az több évig bírta azzal is adtam el az autót.

Bosch,vagy Exide.

2019. szept. 8. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Electic Power :D Megvettem olcsón ( 18 000 körül a 70Ah-st) és már 5 éve megy. :D
2019. szept. 8. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is pár év yuasa meg ilyesmi után electric powert vettem az egyikbe hibátlan, 3. Eve.

Most meg mert megmondták ez rossz akksi vettem egy másik autóba rocketet mert az koreai és elvileg jó. Meglássuk melyik győz :))

2019. szept. 8. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Bosch Silver S5, 77Ah, 780A.

2012 decembere óta hibátlanul teszi a dolgát egy riasztós, heti használatú (heti 5 nap állás, 2 nap használat) dízel autóban. Nincs rá panaszom.

Hogy melyik a legjobb azt nem tudhatom, mivel eddig kevés számú különböző típusú akkut vettem. A márkásakkal eddig még nem nyúltam mellé, megbízom bennük. És csak pár ezer forinttal drágábbak mint a no-name áruházi típusok. Ezért a minimális árkülönbségért, szerintem nem éri meg kockáztatni, kísérletezni. Én így gondolom.

2019. szept. 8. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Exide, 34 ezer volt a Bárdiban. Hibátlan.
2019. szept. 10. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!